Ook dit jaar organiseert USV Protos het welbekende Protos INN. Op 20 en 21 mei 2017 staat dit 6x6 open grastoernooi op het programma om het jaar zomers mee af te sluiten, de wind door je haren te laten gaan en het gras tussen je tenen te voelen. Iedereen is welkom en elk team kan zich inschrijven op zijn niveau.

Twee dagen?

Net als vorig jaar duurt het toernooi niet 1 maar 2 dagen! Na een dag volleyballen en feesten kun je een slaapplekje opzoeken in de zaal van sportcentrum Olympos.

Blijven slapen?

Wil je blijven slapen….wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken. We hopen jullie in mei te zien! Tot snel.

Geweldig! Waar geef ik me op?

Voor slechts €70,- per team kun je deelnemen aan dit nu al legendarische 2-daagse toernooi! Eet je mee op zaterdag? Klik hier voor meer informatie. Direct inschrijven klik hier.

Gesponsord door

Sportcentrum Olympos

Het hele jaar door kan je hier voor vrijwel elke sport terecht. Olympos heeft namelijk het grootste sportaanbod van de provincie Utrecht! Vele studentensportverenigingen zijn hier dan ook gevestigd. Sportcentrum Olympos zal dit jaar wederom de locatie van Protos Inn zijn.

Feestkleding 365

Feestkleding 365 is een webshop waar je voor elk thema een passend kostuum kan vinden. Je kan namelijk kiezen uit meer dan 15.000 kostuums! Zo ook geweldige kostuums voor ons mooie thema: ‘The American Dream’. Bij Feestkleding ben je zeker van de laagste prijs garantie, en voor 22:00 uur besteld = morgen in huis! Kijk dus snel op www.feestkleding365.nl

Domino’s

Bij Domino’s kan je terecht voor heerlijke pizza’s. In 2016 waren ze al sponsor van Protos Inn en dat is goed bevallen! Dit jaar zal Domino’s namelijk weer tot de sponsoren behoren. Zaterdag avond zorgen zij ervoor dat er lekker pizza’s bezorgd zullen worden als avondeten. Ook hebben zij gezorgd voor gold cards voor teams die zich snel inschrijven! Kijk voor meer informatie op www.dominos.nl/

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van USV Protos en vele andere studentensportverenigingen in Utrecht. Tijdens Protos Inn zal hier zaterdag avond het feest plaatsvinden. Het is een super gezellig sportcafé met lekkere biertjes en er kunnen ook nog snacks besteld worden. De perfecte locatie voor het feest van Protos Inn dus! Ga voor meer informatie naar www.olympos.nl/nl-nl/sportcafé.aspx

Universiteit Utrecht Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds heeft als doel het academisch leefklimaat aan de Universiteit Utrecht te bevorderen. Het is in 1886 opgericht en uitgegroeid tot de plek waar studenten, alumni en docenten elkaar ontmoeten en inspireren. Kijk voor meer informatie op www.uu.nl/organisatie/alumni/utrechts-universiteitsfonds

Auto

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving naar Sportcentrum Olympos.

Parkeren bij P+R

  • Een parkeerkaartje is hier altijd een hele dag geldig en kost € 4,50.
  • Navigatie: direct naast de A28, afslag 2. Volg de borden P+R De Uithof.
  • Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektrische fietsen aanwezig.
  • 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend; er is altijd een beheerder aanwezig.
  • Voor meer informatie over parkeren in P+R De Uithof: klik hier.

Openbaar vervoer

Bus 28 vertrekt vanaf Utrecht Centraal dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park naar eindhalte P+R De Uithof. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op anderhalve minuut loopafstand.

Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier.
Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

Programma zaterdag

10:00
Aanmelden van de teams
11:00
Start wedstrijden
17:00
Einde wedstrijden
18:00
Start eten (in diverse rondes)
21:30
Start feest
04:00
Einde feest

Programma zondag

9:00
Ontbijt (voor de slapers)
10:00
Aanmelden van de teams
11:00
Start wedstrijden
15:00
Einde wedstrijden
15:00
Einde toernooi

Tijdens Protos INN bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagavond Dominos pizza's te bestellen. Zo kun je samen met je team de energie reserves aanvullen en jezelf klaarstomen voor het grote feest.

Let op
  • Het betreft XL pizza's (35cm)
  • 1 XL pizza is voldoende voor 2 personen
  • 1 pizza kost €12, indien je 5 pizza's of meer besteld met je team betaal je maar €10 per pizza
  • Uiteraard is er ook een vegetarische optie beschikbaar

Heb je vragen/opmerkingen of andere zaken die je met ons wil delen neem dan contact met ons op.

Via het formulier kun je je vraag stellen en de toernooicommissie zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Schrijf je hier in

Inschrijven!