Voor de 16de keer organiseert USV Protos het welbekende Protos INN. Op 16 en 17 mei 2020 staat dit 6 x 6 open grastoernooi op het programma om het jaar zomers af te sluiten, de wind door je haren te laten waaien en het gras tussen je tenen te voelen. Dit jaar zullen de hooibalen klaarstaan, trekken we onze ruitjesblouse of blauwe overall aan, want het thema is BOER ZOEKT VROUW.

Twee dagen?

Dit jaar vindt het toernooi plaats van 16 mei 10.00 tot en met 17 mei 19.00. Het toernooi zelf zal op zaterdag zijn met een prijsuitreiking na afloop. Op zondag is er voor ieder wat wils: van boerenspelletjes tot nog een potje mixvolleyballen, van biertjes drinken in de zon tot een dutje doen in het gras. Genoeg activiteiten dus om zondag lekker bij uit te brakken!

Geweldig! Waar geef ik me op?

De inschrijving komt zo spoedig mogelijk online. Dan zal je je hier kunnen inschrijven. Meer informatie volgt!

Gesponsord door

Sportcentrum Olympos

Het hele jaar door kan je hier voor vrijwel elke sport terecht. Olympos heeft het grootste sportaanbod van de provincie Utrecht! Vele studentensportverenigingen zijn hier dan ook gevestigd. Sportcentrum Olympos zal dit jaar wederom de locatie van Protos Inn zijn. Voor meer informatie, bezoek www.olympos.nl.

Feestkleding 365

Feestkleding 365 is een webshop waar je voor elk thema een passend kostuum kan vinden. Je kan namelijk kiezen uit meer dan 15.000 kostuums! Bij Feestkleding ben je zeker van de laagste prijs garantie, en voor 22:00 uur besteld = morgen in huis! Kijk dus snel op www.feestkleding365.nl

Ook heeft Feestkleding 365 speciaal voor de leden van USV Protos een kortingscode aangemaakt waarmee je 10% korting krijgt op je bestellingen. Deze code is geldig t/m 9 maart 2021. De kortingscode is: usvprotos10

De Hollandse Pot en zo

Onze lieve trouwe sponsor Jacco verzorgt dit jaar het eten op zaterdag. Jullie kennen hem ongetwijfeld al van de heerlijke stamppot op thuisdagen na H1 en als sponsor van Dames 2 en Dames 4. Voor meer info ga naar https://www.dehollandsepotenzo.nl/.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van USV Protos en vele andere studentensportverenigingen in Utrecht. Tijdens Protos Inn zal hier zaterdag avond het feest plaatsvinden. Het is een super gezellig sportcafé met lekkere biertjes en er kunnen ook nog snacks besteld worden. De perfecte locatie voor het feest van Protos Inn dus! Ga voor meer informatie naar Sportcentrum Olympos.

Auto

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2.

Parkeren bij P+R

  • Een parkeerkaartje is hier altijd een hele dag geldig en kost € 4,50.
  • Navigatie: direct naast de A28, afslag 2. Volg de borden P+R De Uithof.
  • Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektrische fietsen aanwezig.
  • 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend; er is altijd een beheerder aanwezig.
  • Voor meer informatie over parkeren in P+R De Uithof: klik hier.

Openbaar vervoer

Bus 28 vertrekt vanaf Utrecht Centraal dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park naar eindhalte P+R De Uithof. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op anderhalve minuut loopafstand.

Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier.
Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

Programma Zaterdag

10:00
Aanmelden teams
11:00
Begin wedstrijden
17:00
Einde wedstrijden
+-18:00
BBQ
21:00
Start Feest
03:00
Eind feest

Programma zaterdag

T.B.A.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en andere zaken die naast het volleyballen op zaterdag en zondag georganiseerd worden? Volg ons dan via Facebook of Instagram!

Helemaal in de Hollandse stijl… tijdens Protos INN bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagavond BBQ te eten van Jacco, onze sponsor van de Hollandse Pot en zo! Ook voor vegetariërs is er genoeg. De barbecue is 7,50 per persoon. Je kunt je hiervoor opgeven in de inschrijflink van het toernooi.

Heb je vragen/opmerkingen of andere zaken die je met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via de mail.

Inschrijven

Inschrijven!