Sponsoren

autoverzekering vergelijken
Autoverzekering.nl

Dankzij Autoverzekering.nl, de nummer 1 autoverzekeringen vergelijker van Nederland, betaal je nooit teveel voor je autoverzekering. Tegenwoordig betalen vooral studenten en net afgestudeerden relatief erg hoge premies als ze een eigen auto bezitten. Dit komt doordat verzekeraars hen als grootste risicogevallen zien. Om jezelf te verzekeren van de goedkoopste autoverzekering is het slim om jaarlijks te vergelijken op Autoverzekering.nl en indien nodig direct af te sluiten.

Rijschool Bruinsma

Onze partner sinds 2015 is een van de grootste rijscholen van Utrecht. Rijschool Bruinsma biedt een tal van opleidingen aan voor verschillende motorvoertuigen, variërend van scooters tot vrachtwagens. Voor elke Protosser die bij Rijschool Bruinsma lessen gaat volgen ontvangt de vereniging hier commissie op. Leden dienen zich hiervoor aan te melden via het Protos formulier op de website van de rijschool.

DressMe Clothing

DressMe Clothing is de hoofdleverancier van Protos voor bijvoorbeeld commissieshirts of inspeelshirts voor teams. Ze zorgen voor levering en bedrukking van kleding. Wanneer je aangeeft dat je bij Protos speelt, krijg je op alle Protosgerelateerde opdrachten bij DressMe 10% korting.

energie vergelijken
EasySwitch.nl

EasySwitch.nl is sinds juni 2018 een samenwerking aangegaan met ons. EasySwitch is gespecialiseerd in energiecontracten sinds 2008 en jaarlijks stappen honderdduizend huishoudens over van energiecontract. Of je nu kiest voor groene energie of voor het goedkoopste contract (tegenwoordig kan dit ook dezelfde zijn), bij EasySwitch.nl overstappen energie ben je aan het juiste adres.

Intro Personeel & Florys

Intro Personeel is sinds 2015 ook volop actief in de regio Utrecht! Vanuit ons kantoor aan de Zeemanlaan in IJsselstein zetten echte specialisten dagelijks alles op alles om werkzoekenden uit de regio Utrecht aan een vaste baan te helpen. Het is onze ambitie om talenten te vinden en op een goede manier te verbinden aan onze opdrachtgevers. Dit doen wij door goed te luisteren en onszelf in mensen te verplaatsen. Woon je in de regio Utrecht en ben je op zoek naar een baan? Klik dan hier. Intro Personeel is onderdeel van Florys. Samen bieden we oplossingen op het gebied van administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning.

Fysiotherapie Utrecht Oost

Sinds het seizoen van 2014-2015 zijn wij blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als sponsor. Fysiotherapie Oost Utrecht biedt ons de garantie dat we snel terecht kunnen bij blessures en ze staan onder andere iedere maandag klaar met een open inloopspreekuur voor onze leden. Tevens biedt Fysiotherapie Utrecht Oost ons de mogelijkheid tot het uitvoeren van body screening tests tegen een gereduceerde prijs. Al met al werken we op een prettige manier samen om de vele fysieke lasten die volleyballen meebrengt een beetje te verlichten.

Grand Café De Vrienden

In 2016 is Grand Café De Vrienden een sponsorovereenkomst aangegaan met USV Protos. Naast een bijdrage aan de vereniging, geven zij een vaste bierprijs van €1,90 aan leden van Protos op zondag t/m donderdag. Je kunt bij Grand Café De Vrienden niet alleen terecht voor een leuke avond stappen, je kunt hier ook je eigen borrel of diner organiseren. Ze staan overal voor open! Schroom dus niet om een keer contact op te nemen mocht je interesse hebben en ga vooral een keer langs voor een biertje en gezelligheid!

goedkope autoverzekering
Overstappen.nl

Als student let je vaak goed op het geld wat je elke maand overhoudt. Hoe fijn zou het zijn om jaarlijks nog honderden euro’s te besparen? Overstappen.nl is de vergelijkingswebsite van Nederland: van je autoverzekering tot je internetabonnement en van je zorgverzekering tot energie vergelijken. Op Overstappen.nl ben je voor alle vaste lasten aan het juiste adres.

Poolcafe ’t Hart

Al een aantal jaren voorziet Poolcafe ’t Hart Protos van een aantal leuke poolavonden. Niet alleen krijg je als lid een fikse korting, ook Protos ontvangt commissie wanneer jij gaat poolen. Naast de poolavonden, is het ook mogelijk om met je team of commissie met deze korting te komen poolen voor 17,50 euro inclusief 3 uur gratis drank. ’t Hart heeft het afgelopen jaar flink verbouwd en is compleet vernieuwd. Ga dus snel een keer langs om het nieuwe sfeertje te proeven!

Scherp Volleybal

Scherp Volleybal is een opleidingsinstituut voor volleybaltrainers en -coaches. Ze zijn één van de officieel erkende opleiders van de Nevobo en verzorgen namens Nevobo de opleidingen VT2 en VT3, alsook verschillende workshops, clinics en beginnerscursussen.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van vele Utrechtse studentensportverenigingen die in Sportcentrum Olympos sporten – zo ook van Protos. Het Sportcafé is gezellig, groot, maakt heerlijk eten en tapt vooral ontzettend lekkere biertjes. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over Sportcafé Olympos.

Studentalent | Uitzendbureau voor studenten

Wanneer je via Studentalent aan het werk gaat, verdien je niet allen geld naast het volgen van je studie, maar helpen wij je ook relevante werkervaring op te doen voor je toekomst! Wij bieden verschillende vacatures aan van grote opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs of in de finance. Ook op juridisch gebied kunnen wij veel voor je betekenen.
Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Registreer je dan online via onze website of solliciteer direct op een vacature die je bij je past en wij helpen jou aan leuke baan!
Ga direct naar: www.studentalent.nl/gratis-registreren

Studentfiets

Studentfiets blijft ook dit seizoen een super enthousiaste sponsor van onze vereniging. Studentfiets sponsort 2 teams, Dames 1 & Dames 3. Daarnaast biedt Studentfiets ons 10% korting op het gehele assortiment, inclusief reparaties. Dus ook bij aankoop van een nieuwe fiets! Schroom dus niet om een kijkje te nemen op de site!

SURFspot

SURFspot is van 2017 – 2019 hoofdsponsor van ons Heren 1 en teamsponsor van Dames 4. SURFspot is dé not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot wil medewerkers en studenten uit het WO, HBO en MBO faciliteren op ICT-gebied. Een leuke aanwinst voor onze vereniging dus! Neem gauw eens een kijkje op de website om te zien wat er allemaal beschikbaar is en vergeet vooral niet elke thuisdag de Protototo in te vullen om kans te maken op een leuke prijs!