Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liftweekend

28 april 2023 - 30 april 2023

Geachte lifter,

Op 29-30 april is het zover! Eindelijk weer een liftweekend zoals het bedoeld is 🔙🕐🦠

Prachtige Protossers die de wegen onveilig maken en samen naar een nog te onthullen locatie proberen te komen 🚓🚌🚗
Met welke lift komt jouw duo over de finish?
Het thema voor dit liftweekend is…. TIJDMACHINE!
Dus verkleed je als jouw favoriete goede oude tijd en stap in zoveel mogelijk auto’s, vrachtwagens, scooters, boten en als het lukt helikopters om op de locatie te komen.

Goed nieuws! Aangezien we voortaan middels het delen van locaties en goede internetverbinding de veiligheid van de lifters beter kunnen garanderen mogen er deze editie ook vrouw-vrouw en man-man duo’s mee op liftweekend!! Nog meer rede om je in te schrijven.

Zaterdagochtend 29 april verzamelen we op een nog te bepalen locatie in Utrecht om samen het liftweekend af te trappen. Lift in je duo de stad uit en gaat zo snel mogelijk naar de prachtige stad waar de Weekendcie op je wacht🏝️.
Onderweg doe je opdrachten 🎲🎰🧩om punten te verdienen om zo de prachtige prijs te bemachtigen🏆.

Na een prijsuitreiking eten we samen (op eigen kosten) en zetten we de stad op stelten, zoals alleen Protos dat kan 👹👹
Voor degene die de volgende dag moeite hebben de trap naar boven te beklimmen🪜 staat een heerlijke busrit terug naar Utrecht klaar die je netjes bij het startpunt afzet.

Het weekend kost ongeveer 50 euro, we slapen in een prachtig hostel waar ze op zondagochtend een lekker ontbijtje voor ons klaarzetten.

Schrijf je snel in voor dit geweldige weekend dat je niet wil missen! 🤩

Wil je graag mee, maar weet je nog niet met wie je zou kunnen gaan ben dan niet getreurd! Geef het bij een van ons van de Weekendcie aan en wij helpen je met het zoeken van je perfecte lift maatje.

Veel liefs!

Bas, Marith, Iris, Janne, Timo en Anouk ♥️

Ps. Heb jij de hints in dit bericht gevonden en ben je erachter gekomen waar het liftweekend heen gaat? DM ons dan op insta en verdien zo de eerste punten voor het liftweekend ❓🏳️❓

Gegevens

Begin:
28 april 2023
Einde:
30 april 2023

Gegevens

Begin:
28 april 2023
Einde:
30 april 2023