2020 is van start!

De eerste maand van 2020 ligt inmiddels al ruim achter ons en we hebben alweer twee geslaagde thuisdagen achter de rug. Hier een korte update!

 

Na een maand geen thuisdagen voor ons op Olympos, ging op 11 januari de Hel van Protos weer los. Traditiegetrouw werd deze zaterdag afgesloten met het jaarlijkse legendarische Protosgala! Dit jaar waren we welkom in het Oude Tolhuys en wist de galacie de Utrechtse Studenten Bigband te strikken. Al met al een zeer geslaagd gala waar nog lang over nagepraat kan worden.. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

 

Ook op 25 januari stond een thuisdag gepland. Een dag waarop we met z’n allen goed gepresteerd hebben: 13 keer winst voor onze teams was het resultaat! Op deze thuisdag waren de alumni’s speciaal uitgenodigd voor de borrel, om weer herinneringen op te halen over de tijd bij ‘hun oude clubje’. Na de wedstrijd van Heren 1 volgde de rode piste; een borrel met spelletjes die door verschillende leden wel heel fanatiek gespeeld werden…

 

En nu we over de helft van het seizoen zijn, hoe staan we ervoor in de strijd om het kampioenschap?? Dames 1 en Heren 3 staan op dit moment bovenaan in de ranglijst en ook Dames 2 heeft nog goede kansen op het kampioenschap. Dames 6 en 8 moeten we aankomende tijd extra hard aanmoedigen om te zorgen dat zij niet in aanmerking komen voor de PD-wedstrijden.
Daarnaast doet Dames 1 ook nog mee in de strijd om de beker en spelen zij thuis op maandag 17 januari (20:30 uur) in de kwartfinale.

Maar eerst de volgende thuisdag op 15 februari, tot dan!