Afgelopen zaterdag namen we de hel van Protos mee naar Apeldoorn.. En het mocht baten! 3-1 winst voor Dynamo.
Menig burger mocht genieten van ons geschreeuw, de schorre keel van Fedde, de dansjes en koprollen van Timo de Draak en onze originele liederen zoals:
‘Draisma! Come on you yellow boys!’
en:
Hugo kom je bij Protos? Kom je bij Protos voor mij? Hugo kom je bij Protos? En krijg er ook wat speeltijd bij….!’

Aan het einde van de wedstrijd werd er afscheid genomen van nr. 10 Michiel van Dorsten, de 212 cm lange blonde reus van het Apeldoornse Heren 1. Na twee zware knieblessures wist hij terug te komen op topniveau volleybal. Door een tegenslag liet hij zich niet ‘uit het veld slaan’. Zijn keuze om te stoppen met volleybal had dan ook niets met zijn vroegere blessures te maken en alles met zijn keuze voor werk. Chapeau Michiel! Een mooi voorbeeld voor elke volleyballer die blessureleed kent.

Hoewel we voor Dynamo waren, mocht Jorad de Vries niet vergeten worden. Hij werd dan ook met liefde toegezongen, om het spandoek van de CTVVCK eer aan te doen.

Met dank aan Mister Tricolore, aka Wim Jonker, Arjan, Arie en Ernst die ons hebben geholpen dit uitje mogelijk te maken!

Bekijk hieronder de foto’s voor een kleine sfeerimpressie (met dank aan Peter Donderwinkel)! De rest van de foto’s vind je hier!