Eerste thuisdag!

We zijn van start! Het seizoen is nu echt begonnen, de eerste wedstrijden zijn geweest en ook de eerste thuisdag zit erop. We hebben ons gloednieuwe bestuur zien shinen op de eerste thuisdag, alles liep gesmeerd en was onder controle. Onze tegenstanders kwamen deze dag met knikkende knietjes naar de Hel van Protos en kregen alle hoeken van het veld te zien. Met als resultaat: maar liefst 9 keer winst voor Protos. Bovendien, scheen deze dag de zon rijkelijk en konden we genieten van onze winst in het zonnetje op het terras, heerlijk! Het was natuurlijk ook de eerste wedstrijd van Heren 1, die voor het eerst mocht shinen in de Topdivisie (dat is het op één na hoogste niveau in Nederland!!!). De Topcommissie heeft ervoor gezorgd dat alles was geregeld. Er was boarding rondom het veld, er waren ballenkinderen, vlaggers en DJ’s aanwezig. De mannen werden één voor één aangekondigd. De Mini van de Week, onze Katja, liep huppelend het veld op aan de hand van aanvoerder Lasse en speelde de eerste bal tussen deze lange mannen. Het lied ‘Fuifje’ werd ingezet wanneer de punten voor Protos gevierd moesten worden. De sfeer zat er goed in en, mede dankzij ons enthousiasme en aanmoediging, sleepte Heren 1 in een vijf-setter de winst binnen tegen Peelpush!

Gelukkig zorgde Jacco van onze sponsor de Hollandse Pot ervoor dat na de wedstrijd een heerlijke stamppot klaar stond. Smullen! Zo konden we de avond tegemoet en lekker dansen op het Welkom Thuis-Dag feestje in Unitas!!

Speciale dank voor onze nieuwe Commissaris Zaalwacht en Arbitrage; Esther, de Topcommissie en Feestcie lekker gewerkt!! Op naar de volgende thuisdag 5 oktober!