Lieve volleyballende en niet volleyballende volgers!

USV Protos is de studentenvolleybalvereniging van Utrecht, hier spelen gemiddeld elk jaar 250 studenten. Zij studeren allemaal HBO of WO, hierdoor is er een grote doorloop van studenten! Komend jaar komt USV Protos H1 weer uit in de topdivisie, dit betekent dat zij voor de 2e keer op nationaal niveau spelen. Voor komend seizoen 2020/2021 willen zij een nieuwe samenwerking aangaan. Er zijn meerdere vormen van sponsoring mogelijk. Zo kunnen er banners en spandoeken gesponsord worden maar u kunt ook shirtsponsor worden. Doordat ons H1 bij thuiswedstrijden veel publiek trekt en het land door reist voor uitwedstrijden levert een samenwerking veel naamsbekendheid op. Wanneer u hoofdsponsor van H1 wordt komt uw bedrijfsnaam voor de teamnaam te staan bij de Nevobo, voorbeeld: uw bedrijfsnaam – USV Protos HS1.

Ben jij of ken jij een bedrijf dat vitaliteit, initiatief en verrijking waarborgt. Op zoek is naar een promotie uiting waar naast een financiële bijdrage het samenwerken en samen versterken het uiteindelijke doel is?

USV Protos is de studentenvolleybalvereniging van Utrecht waar wij met heren 1 in de topdivisie door heel nederland op nationaal niveau vertegenwoordigd zijn! Bent u wie wij zoeken?

Stuur een e-mail naar: pr@usvprotos.nl