Kwartaalupdate

Lieve Protossers, 

Inmiddels is het alweer eind februari en is het tijd voor de tweede kwartaalupdate van dit seizoen. Naast trainingen en spannende wedstrijden speelt er nog meer binnen de vereniging en daarover houden we jullie graag op de hoogte. In deze kwartaalupdate lees je onder andere meer over de afgelopen activiteiten, de klankbordsessies van de ProviCie, de situatie op Olympos en het NSK en GNSK.  

Olympos  
Een tijdje geleden hebben jullie een mail gehad naar aanleiding van een thuisdag in het najaar waar sommige dingen niet goed zijn verlopen. Wij zijn in gesprek gegaan met Cees, de directeur van Olympos, en Marco van het Sportcafé. Destijds zijn de afspraken aangescherpt omtrent de omgang met het Sportcafé, de zalen en het op tijd verlaten van de kleedkamers. We hebben deze afspraken meerdere malen gedeeld met jullie om er samen voor te zorgen dat we zorgeloos kunnen genieten van de faciliteiten op Olympos. En dat is gelukt! De afgelopen periode zijn de afspraken goed nagekomen en is zowel het Sportcafé als Olympos erg tevreden, en wij natuurlijk ook. Laten we er nog steeds samen voor zorgen dat we respectvol omgaan met de omgeving en met elkaar.  

Sponsorhengel 
In de afgelopen drie maanden is ook de Sponsorhengel geboren! Een van onze speerpunten is om een sponsorbeleid op te stellen, waardoor het voor commissies makkelijker en overzichtelijker is om sponsoren te werven. De Sponsorhengel is een interactieve infographic met onder andere tips en ideeën voor het werven van een sponsor, belangrijke dingen om op te letten als je een sponsor benaderd en een voorbeeldmail die commissies kunnen sturen wanneer ze de sponsor daadwerkelijk gaan benaderen. Daarnaast is er ook de WervingsZee. Dit is een spreadsheet waar alle sponsoren die benaderd zijn in staan. Dit om te voorkomen dat een bedrijf dubbel benaderd wordt en eerdere ervaringen met een bedrijf te noteren. Momenteel is de Sponsorhengel de testfase ingegaan en gaan de Lustrum Commissie, GalaCie, ToCo en JaarboekCie ermee aan de slag.  

ProviCie klankbordgroep 
De ProviCie heeft jullie allemaal uitgenodigd voor een klankbordgroep. Om een representatief beeld te vormen over bepaalde onderwerpen is het belangrijk dat de ProviCie van zoveel mogelijk Protossers input krijgen. Dit keer zal het gaan over het thema trainingsschema. Dit keer?? Ja! Ook over andere onderwerpen is het belangrijk jullie input te krijgen. Dit zal dus niet de enige klankbordgroep zijn die georganiseerd gaat worden. Weet je niet meer wanneer jouw team is uitgenodigd? Vraag het even aan je aanvoerder. Het is natuurlijk altijd mogelijk om bij een ander tijdsblok aan te sluiten, mocht je verhinderd zijn. 

NSK en GNSK 
Verder hebben jullie je natuurlijk allemaal al ingeschreven voor Hajraa. Tijdens Hajraa is het niet alleen party party, maar wordt ook het NSK Grasvolleybal gespeeld en onze H1, H2, D1 en D2 doen daaraan mee! Zij zijn nu druk bezig met een team studenten samenstellen om Utrecht te vertegenwoordigen. De week voor Hajraa vindt het GNSK plaats in Wageningen. Hier zullen H1 en D1 uitkomen voor zaalvolleybal Utrecht. Daarnaast hebben wij dit jaar de mogelijkheid om beachteams in te schrijven, dus zullen er verschillende Protosteams rondlopen op de campus in Wageningen. 

Oproep VS3 scheids  
Voor het seizoen 2023-2024 zijn we nog opzoek naar ambitieuze scheidsrechters die enthousiast worden van fluiten op promotieklasse en derde divisie niveau. Lijkt dit jou wat? Je kan je samen met een maatje opgeven, zodat jullie samen wedstrijden kunnen fluiten. Daarnaast krijg je een persoonlijk leerproject vanuit de Nevobo om zo je VS3 licentie te behalen. En natuurlijk ontvang je veel waardering vanuit de vereniging en teams.  

Lijkt jou het leuk om volgende jaar je VS3 licentie te halen en te fluiten voor Protos of wil je eerst meer informatie hierover? Stuur dan de CZA, Annebel, een berichtje of spreek haar aan als je meer vragen hebt! 

Oliebollentoernooi en Skibreak  
Dit kwartaal hebben we ook een hele hoop leuke activiteiten achter de rug. 
Zo zijn we begin januari in de (nog niet defecte) bus naar Saint Sorlin d’Arves gegaan om daar het skicircuit onveilig te maken. We hebben iedere avond afgesloten in La Grotte du Yeti. Elke keer dezelfde hitjes op onmogelijk harde frequenties die onze trommelvliezen doorblazen was een week lang erg genieten, maar de meeste van ons waren uiteindelijk wel echt uitgeteld. 
Rust krijgen in de bus na het grote avontuur kon alleen niet baten. De bus stond geparkeerd zonder remblok en knalde op de bus die ervoor wél op de rem stond. Met een gigantische barst in de ruit en een schuine spiegel is er na een uur toch voor gekozen om met wat ducttape de Frans Alpen te trotseren. Al met al zijn we heel thuisgekomen met een wat versterkte airco en een extra gebroken nachtrust. 
 
Kort voor de Skibreak heeft menig Protosser zich gewaand in een andere poedervorm. Het zand (maar ook warme choco en Glühwein) is door de nieuwe locatie van de Sportbox gevlogen bij het oliebollenmixtoernooi. Voorgaande jaren heeft dit toernooi niet kunnen plaatsvinden vanwege COVID-19, maar dit jaar was het weer een groot succes! 

Trainer Heren 1
Gerlof Verstoep heeft ervoor gekozen om volgend jaar te stoppen met zijn trainer/coachtaken bij USV Protos H1. Vanwege tijdsgebrek in de combinatie privé, werk en volleybal stopt hij na dit seizoen. Gelukkig maakt hij dit jaar nog af met volle inzet. 

Jesse (Wedstrijdsecretaris) en de TrainersCie zijn bezig geweest met dit bericht naar de volleybalwereld bekend te maken en te adverteren voor een nieuwe trainer voor het mannelijke vlaggenschip van Protos.  

Tip van het kwartaal: 
Zoals jullie lezen worden er heel wat activiteiten georganiseerd. Nu staat er op de website bij agenda een knop ‘exporteer evenementen’. Daarmee kan je een abonnement aan je agenda toevoegen die up-to-date blijft. Zo mis je geen enkele Protos activiteit! 

Heb je nou nog goeie onderwerpen die besproken kunnen worden tijdens de klankbordgroep of ben jij een machine met allerlei leuke ideeën? Laat ze achter in de ideeënbox.

Liefs,

Het bestuur