Kwartaalupdate

Lieve Protossers,

Hopelijk heeft iedereen een heel fijne zomer gehad! Zoals jullie weten is het seizoen inmiddels weer van start. Iedereen druppelt weer binnen in Olympos en het sportcafé, en we knallen weer op het veld.  

In dit jaar hebben wij als bestuur de kwartaalupdates geïntroduceerd om jullie op de hoogte te houden van wat er speelt binnen Protos en wat er gaat komen. Dit is alweer de vierde en dan ook de laatste kwartaalupdate van het 66e bestuur. Graag blikken we terug om de laatste drie maanden, waar misschien minder is gevolleybald, maar er het achter de schermen gewoon door is gegaan. 

Pride week 

Begin juni heeft de Pride Week plaatsgevonden. Hoewel we dit jaar helaas niet op een boot konden, heeft de IncluCie er een feestje van gemaakt. Op dinsdag was de Q&A met professioneel volleyballer en Lhbtq+ activist Ramon Martinez Gion in Klein Berlijn. Ramon heeft veel verteld over zijn ervaring met zijn seksualiteit en de topsport. Op zaterdag was het tijd voor de Canal Pride. De IncluCie had een kleurrijke stand gemaakt bij Roost aan de Singel en een lekkere lunch geregeld van onze trouwe sponsor Jacco van De Hollandse Pot Enzo. Daarna was het tijd om de boten te kijken in het zonnetje, te feesten en natuurlijk de liefde te vieren. 

Afsluitend gesprek Cees en Marco

Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan de onderlinge relatie met Olympos en het Sportcafé. Om het sportseizoen goed af te sluiten hebben we een evaluatie gehouden met Cees, de directeur van Olympos, en Marco, mede-eigenaar van het Sportcafé. Het was fijn om het jaar samen te vatten en uit te spreken wat er goed ging, maar ook wat er komend jaar nog beter kan, zodat we fijn kunnen blijven sporten op Olympos, maar ook de gezellige momenten in het café kunnen voortzetten. 

Mixtoernooi & Kandidaatsbestuur 

Op donderdag 15 juni was het jaarlijkse afsluitende mixtoernooi en natuurlijk de onthulling van het kandidaatsbestuur. Het KB bestaat uit zes super enthousiaste en gemotiveerde Protossers, die zich komend seizoen keihard inzetten voor de vereniging. Dit zijn: Annick Snelle (D5) als voorzitter, Nena Slaats (D3) als secretaris, Daan Bossche (H3) als penningmeester, Elger Spijkstra (H4) als wedstrijdsecretaris, Manon van der Werff (D2) als Commissaris Zaalwacht en Arbitrage en Dylan Pouw (H2) als Commissaris Externe Zaken. 

Direct na de onthulling heeft kandidaatsbestuur iedere week mee vergaderd en hebben we ze in de zomer klaargestoomd voor hun jaar als bestuur. 

Op dinsdag 12 september om 18:30 is de Algemene Leden Vergadering in de Boothzaal op het Science Park. De convocatie van de ALV vind je in jouw mailbox. 

Vrijwilligen Eredivisie Beach & Queen King Of The Court

Dit jaar helpen we bij een aantal activiteiten van Sportworx om geld op te halen voor de vereniging, Zo hebben we eind juni geholpen bij het Eredivisie Beach toernooi in Zaanstad samen met de BeachCie. Daarnaast gaan we vrijdag 8 september naar Rotterdam om te helpen bij het Queen King Of The Court toernooi. We helpen de organisatie met het uitvoeren van verschillende taken en genieten ondertussen van de spannende rally’s. Heb je toevallig 8 september een dag vrij en help je graag mee? Meld je dan nog aan > https://www.usvprotos.nl/agenda/qkotc-vrijwilligen-in-rotterdam/

Sportmarkt 

Op 15 augustus stonden we met het bestuur, het kandidaatsbestuur en de Technische Commissie op de Sportmarkt op Olympos tijdens de UIT-week. De Sportmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door de Sportraad om de nieuwe studenten kennis te laten maken met alle mooie sportverenigingen in Utrecht. Het is een goede gelegenheid om geïnteresseerden kennis te laten maken met Protos en hen meer te vertellen over de vereniging. We hebben de wachtlijst hopelijk weer wat rijker gemaakt en de laatste open plekken in de teams zijn inmiddels bijna allemaal gevuld. 

Start trainingen + competitie 

Zoals jullie weten zijn de trainingen weer volop van start en stomen we ons klaar voor de competitie. De eerste wedstrijden vinden plaats op zaterdag 16 september, maar we kijken vooral uit naar de eerste thuisdag op zaterdag 30 september!

Wij kijken enorm uit naar het komende seizoen en ook onze laatste week als bestuur. Vergeet vooral niet het Zomernaadje te lezen voor de belangrijkste informatie over dit seizoen en de jaarplanning!

Tip van het kwartaal

Word Vriend Van Protos (VVP)! Daarmee steun je Protos, krijg je eeuwige roem, krijg je 10% korting op Protos merchandise, en krijg je een plekje op de website! Vul dit formulier in en verstuur deze naar commissarisez@usvprotos.nl

Liefs,

het 66e bestuur