Kwartaalupdate

Lieve Protossers, 

De laatste wedstrijden van seizoen 2023-2024 zijn alweer gespeeld, maar dat betekent zeker niet dat de Protos-gezelligheid voor dit jaar er al op zit. In deze kwartaalupdate geven we een overzicht van de ontwikkelingen de afgelopen tijd en blikken we alvast vooruit naar de activiteiten die nog gaan komen. 

Einde seizoen 

De voorlopige teamindeling is bekend en in augustus worden hopelijk de laatste vrije plekjes in alle teams opgevuld. Ook komend jaar zullen we weer een hoop nieuwe Protossers mogen verwelkomen. Een aantal daarvan hebben we op mixtoernooi al mogen ontmoeten, super leuk! Om deze nieuwe Protossers verder zo goed mogelijk te ontvangen zouden we jullie allemaal willen vragen hen uit te nodigen voor introweekend (zie de agenda), ze toe te voegen aan alle groepschats en uit te nodigen voor overige activiteiten. Zo zullen we nog een paar weken lang elke woensdagavond te vinden zijn op de beachvolleybalvelden in Zuilen, waar ook de nieuwe leden van harte welkom zijn om samen met ons een balletje te slaan en Bozu te drinken. 

Hajraa en beachweekend 

Vorig weekend is Protos weer met een grote groep naar Eindhoven afgereisd voor het befaamde Hajraa buitentoernooi. Dit jaar regende het (helaas) bijna meer echte regen dan bier, maar dat mocht de pret niet drukken. Op het NSK Grasvollybal dat op Hajraa gespeeld werd, heeft Heren 1 zelfs de eerste plaats weten te bemachtigen!  

Mocht je nou nóg een keer met Protos een weekendje weg willen, dit keer met wat meer zon? Schrijf je dan nu nog in voor het beachweekend volgende week! Er zijn nog een paar plekken vrij, en ook als je niet van donderdag tot maandag meekunt, vinden we het hartstikke gezellig als je een deel van het weekend aansluit! 

ALV en nieuw contributiesysteem 

Op dinsdag 14 mei stond de Voorjaars-ALV gepland. Hier hebben we als bestuur de aanwezige leden geüpdatet over waar wij als bestuur de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest en dit is voor ons een mooi moment om te horen hoe leden daarover denken. Wij vonden het een erg geslaagde avond en willen graag nogmaals alle aanwezigen bedanken! 

Daarnaast is op de ALV een voorstel voor een nieuw contributiesysteem gepresenteerd. Op de ALV hebben we hier al feedback over verzameld en op de Najaars-ALV op 17 september zullen we de verdere gang van zaken bespreken. Mocht je benieuwd zijn naar het voorgestelde contributiesysteem, lees dan vooral even de notulen door die jullie allemaal per mail hebben ontvangen.  

Kandidaatsbestuur 

Afgelopen donderdag is na het mixtoernooi het 68e kandidaatsbestuur gepresenteerd. Dit kandidaatsbestuur bestaat uit: 

Fleur Rosier – Kandidaatsvoorzitter  

Lotte de Koos – Kandidaatssecretaris 

Iris Vissers – Kandidaatspenningmeester 

Lester Prins – Kandidaatswedstrijdsecretaris  

Renee Heijnen – Kandidaats-Commissaris Zaalwacht en Arbitrage 

Bas de Vendt – Kandidaats-Commissaris Externe Zaken 

Nieuw seizoen 

De komende tijd zullen wij dit kandidaatsbestuur gaan inwerken en bezig gaan met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij hopen jullie begin augustus het zomernaadje te sturen, met daarin onder andere het trainings- en thuisdagschema. De eerste trainingen starten op 12 augustus alweer, dus markeer die datum in ieder geval alvast in jullie agenda’s! 

Dat waren de belangrijkste updates alweer. Hopelijk zien we jullie deze zomer regelmatig, bijvoorbeeld bij de beachavonden, het beachweekend, de actieve leden dag of de zomertrip, maar anders tot 12 augustus!