De wissel, Nieuwe Leden Avond, eerste thuisdag

Lieve leden,

Inmiddels is het seizoen in volle gang en zijn we weer lekker aan het volleyballen. Vandaag een kleine update over wat er afgelopen maand allemaal is gebeurd.

De aftrap van het seizoen begon met de Nieuwe Leden Avond bij onze nieuwe sponsor ‘t Gras van de Buren. Dit jaar hebben we maar liefst 70 (!) nieuwe leden, waarvan er ook een hoge opkomst was. Het was een geslaagde avond, waarop we eerst aandacht hebben besteed aan het uitleggen van praktische zaken over onze mooie vereniging en daarna was het natuurlijk tijd voor een borrel. Ook hebben veel nieuwe leden zich die avond aangemeld voor een commissie. Go actieve leden!

Op dinsdag 13 september vond de Algemene Leden Vergadering plaats. Hierin werd het jaarverslag van het 65e bestuur gepresenteerd en de begroting voor seizoen 2022-2023. Zowel de afrekening als de begroting zijn goedgekeurd en natuurlijk, niet onbelangrijk, heeft de bestuurswissel plaatsgevonden. Onze lieve oud-bestuursleden Kellie, Svenne, Luke, Rik, Annefien en Heleen hebben hun stokje doorgegeven aan ons: Mira, Silke, Casper, Jesse, Annebel en Jundi. Wij zijn nu al erg aan het genieten van dit jaar en kijken uit naar alle thuisdagen en toffe activiteiten. Mocht je meer van ons willen weten, check het zomernaadje met daarin de voorstelstukjes of kom gezellig een praatje maken in het sportcafé!

En toen was het tijd voor de eerste thuisdag! Zaterdag 17 september waren we vroeg uit de veren, super enthousiast en klaar voor een topdag. Op Olympos was er een donker, maar toch sfeervol ontvangst door de eerste actie van het 19e, met opdrachten voor de nieuwe leden en overheerlijk bananenbrood. En de dag is goed verlopen, want maar liefst 8 van de 14 spelende teams hebben gewonnen! De dag werd afgesloten met dansjes en drankjes in het sportcafé en daarna vertrokken we naar Ksjot waar het feest werd voortgezet. Al met al een geslaagde dag.

Lieve Protossers, we hebben zin in komend jaar, op naar meer overwinningen, gezelligheid en feestjes!

Liefs,

Het 66e bestuur