Protos INN

Jawel lieve mensen, Protos INN is AAN! 29 mei gaat het gebeuren, het leukste studentengrasvolleybaltoernooi van Utrecht! Het toernooi vindt plaats op de sportvelden van Olympos. Het wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders, vanwege… nou ja je weet wel. We organiseren dit jaar alleen een toernooi, en dus niet een aansluitend feest. Desalniettemin wordt het een superleuke dag vol met volleybal, gezelligheid met je mede-Protossers, spelletjes en natuurlijk een overheerlijke maaltijd van de Hollandse Pot.

Het thema van dit jaar is Feestdagen! Alle gemiste feestdagen kun je bij Protos INN komen inhalen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Dierendag, Sinterklaas, Kerst, ga zo maar door. Trek dus je mooiste verkleedkleren uit de kast!

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/ocbi7UCSVgPZgmA36

Goed om te weten:

– Er kunnen dit jaar alleen Protossers meedoen aan het toernooi.

– Er zijn twee opties voor de teamindelingen:
A: Een team van min. 5 en max. 8 personen, waarbij alle teamleden jonger dan 27 zijn. Je speelt in principe 6 tegen 6, maar je kunt je dus ook met 5 spelers aanmelden. Alle teamleden moeten van hetzelfde Protosteam zijn;
B: Een team van 4 personen, waarbij één of meerdere teamleden 27 of ouder mogen zijn. Je speelt 2 tegen 2 binnen het team waarmee je je aanmeldt (je mag dan wel onderling wisselen van tweetal). De teamleden hoeven niet van hetzelfde Protosteam te zijn.

– De kosten voor deelname zijn ongeveer €5 p.p.
– De kosten voor een shirt (optioneel) zijn ongeveer €7,50 p.p.
– De kosten voor het avondeten (optioneel) zijn ongeveer €7,50 p.p.

– Omdat het sportcafé helaas niet onder ‘horeca’ valt, kan er onder de (huidige) coronamaatregelen geen alcohol geschonken worden op het terrein. Het is niet toegestaan je eigen meegebrachte alcoholische dranken op het terrein te drinken.

– Als je shirts wilt, moet je je vóór 1 mei inschrijven.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje via toco@usvprotos.nl of app iemand uit de ToCo!
Liefs van Anouk, Svenne, Mara, Evelien, Hannah en Jasmijn