Resultaten Enquête Transparantie

Eind november 2022 is onze eerste kwartaalupdate online gekomen, hierin hebben we jullie onder andere gevraagd om de enquête over transparantie in te vullen. We vinden het belangrijk dat jullie weten wat er speelt binnen de vereniging en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt en middels deze enquête hebben we getoetst wat jullie vinden van de huidige gang van zaken omtrent transparantie en waar jullie behoefte ligt.

Over het algemeen vinden jullie dat wij zichtbaar, transparant en benaderbaar, zowel in real life als online. Dat is fijn om te horen :). Wij hebben ook feedback van jullie ontvangen, waar wij mee aan de slag gaan. Middels dit bericht krijgen jullie een korte samenvatting van de drie punten waar wij als bestuur aan gaan werken:

  • We geven door het jaar heen een aantal updates als geheel bestuur, maar wij zullen ook meer functiespecifieke updates gaan geven, waardoor jullie nog beter op de hoogte zijn van wat wij precies doen. 
  • Ondanks dat het natuurlijk prettig is om face-to-face te praten blijkt uit jullie antwoorden dat wij als bestuur actiever mogen zijn op Instagram, dus wij zullen voortaan de pet als influencer vaker opzetten ;). 
  • Tot slot zullen we jullie meer op de hoogte brengen van de besluitvorming en de desbetreffende situaties, zoals bijvoorbeeld veranderingen in schema’s op thuisdagen of zaken die spelen op Olympos. 

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom niet om ons aan te spreken.

Liefs,

Het 66e bestuur