Resultaten klankbordgroep ProviCie

Beste Protossers, 

Jullie hebben het vast gemerkt; de ProviCie heeft haar eerste klankbordgroep avonden gehouden om jullie mening te peilen over het onderwerp trainingsschema. Mocht je daarbij geweest zijn, bedankt voor je input! Sommige zullen zich vast afvragen wat deze nieuwe commissie ook alweer deed. Kort gezegd peilen wij de meningen van Protossers over complexe onderwerpen om zo het bestuur en andere commissies meer inzicht te geven in jullie mening. Met dat inzicht kunnen er beslissingen gemaakt worden met meer draagvlak binnen de vereniging.

Onze eerste klankbordgroep was een succes, we hebben veel input van jullie gekregen over trainingsschema’s. Daarnaast hebben we ook veel discussie gevoerd over dit onderwerp en zijn jullie er hopelijk ook achter gekomen hoe complex het kan zijn om een trainingsschema te vullen waarin iedereen tevreden is. Uit jullie input hebben wij verschillende factoren die het trainingsschema beïnvloeden op een rijtje gezet. Wij vragen jullie binnenkort om deze factoren te rangschikken, zodat wij een het bestuur een duidelijk beeld hebben over jullie mening. Ondertussen hebben we ook een nieuwe vragenlijst uitgezet om de factoren te rangschikken voor een nog beter inzicht. Vul deze in via de volgende link: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_6Sbgqnr6fOCXtEq

Wat er nu al duidelijk uit de klankbordavond is gekomen, is dat er elk jaar met een zomer-/winterschema gewerkt kan worden, zodat er in ieder geval hopelijk een aantal teams niet het hele jaar door laat hoeven te trainen en er gekeken gaat worden naar de mogelijkheid om de blauwe hal op donderdag in de vroege trainingstijd op te delen in vier velden in plaats van de late trainingstijd zodat één team minder laat traint. Tot slot is gebleken dat communicatie omtrent het trainingsschema erg belangrijk is, aangezien er nu onduidelijkheid was over hoe het trainingsschema precies tot stand komt. Met het inventariseren en discussiëren over dit onderwerp tijdens de klankbordgroep-avonden zijn hier de eerste stappen al in gemaakt.

Met deze input en de discussies gevoerd tijdens de klankbordavonden gaan wij er samen met het bestuur voor zorgen dat er een trainingsschema gemaakt kan worden zoveel mogelijk onderbouwd is door jullie meningen. Wel willen wij benadrukken dat het volgen van iedereens wensen onmogelijk is. De trainingstijden en trainers zorgen altijd voor een lastige puzzel.

Nogmaals bedankt voor iedereen die aanwezig waren bij de klankborgroep! De Provisie zal zich richten op andere onderwerpen wanneer deze aan bod komen. Dus heb jij een onderwerp wat verenigingsbreed veel impact maakt en waarin het belangrijk is dat leden input kunnen geven? We horen het graag!

Groetjes, 

ProviCie 

Bente Jonker, Bente Schoots, Clemens Schinkel en Rashel Mol