Seizoen 2019/2020 in volle gang!

Met inmiddels alweer drie geslaagde thuisdagen achter de rug is seizoen 2019/2020 in volle gang. Alle teams zijn weer gewend aan de nieuwe samenstellingen en er wordt volop gewerkt aan de doelstellingen.

Dames 1 en 2 en Heren 3 zullen dit seizoen ongetwijfeld streven naar kampioenschap en staan op dit moment bovenaan in de ranglijst. Ook Heren 2 en 5 zijn goed op weg met beide een tweede plek. Heren 1 komt dit jaar voor het eerst uit in de Topdivisie. Onze mannen doen het als nieuwkomer verrassend goed en staan op een keurige vijfde plek! Maar goed, het seizoen duurt nog lang, dus welk team waar eindigt en kampioen wordt zal tot het einde afwachten blijven.

Afgelopen thuisdag, 19 oktober, werd gevolgd door een van de populairste activiteiten van Protos: het cycling dinner. In duo’s bereidt je een voor-, hoofd- of nagerecht voor en de andere twee gangen krijg je bij andere leden voorgeschoteld. Elke gang vindt plaats bij een ander duo, waardoor je al fietsend door Utrecht bij verschillende leden aan tafel schuift. Een leuke manier om andere mensen te leren kennen! Zoals gewoonlijk werd de avond afgesloten met een geslaagd thuisdagfeestje.

In 2019 volgen nog drie thuisdagen, waarvan je 7 december zeker in de agenda moet zetten. Dan vindt onze jaarlijkse relatiedag plaats. Hierbij nodigen we graag zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen uit, om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *