Woordje van: CEZ

Hallooooo lief Protos! 

Aan mij de beurt om een ‘woordje van’ te schrijven. Om jullie volleybalontwenningsverschijnselen te verzachten zal ik terugblikken op waar ik me het afgelopen jaar mee bezig heb gehouden. 

Als CEZ ben ik contactpersoon voor alle sponsoren. Dit gaat door het jaar heen (gelukkig voor mij) niet zoveel over cijfertjes. Zo kan ik bezig zijn met mailen naar Twinsport over wedstrijdshirts; appen met FUO over het inloopspreekuur; het organiseren van de MagicMooieDonderdag in ’t Gras; het uitnodigen van de club van 50&100 voor een feestje; of een half uur met Jacco bellen zijn om te beslissen wat de pot schaft op de thuisdag. 

Gelukkig heb ik mijn lieftallige PR om me te ondersteunen! Samen hebben we van Relatiedag dit jaar weer een feessie gemaakt voor vrienden en familie van Protos. Ook helpen zij me bij een van mijn andere taken: het opzetten van de ProtoToto. We hebben ons best gedaan om mooie prijzen te verzamelen bij onze sponsoren en andere bedrijven in Utrecht zodat de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 dit jaar EXTRA spannend waren. Niet gewonnen? Volgend jaar weer een kans!

Een van mijn leukste CEZ-herinneringen dit jaar was de oud-CEZ borrel bij Klein Berlijn. Het is traditie om samen met Jacco en je voorgangers zó veel bier te drinken tot alle sponsorwervingsgeheimen boven tafel komen en je zelf onder de tafel eindigt. Gelachen. 

Nu de zomervakantie is aangebroken denken jullie misschien dat wij als bestuur op onze luie reet kunnen liggen, maar niets is minder waar! Samen met de PR ben ik bezig om Protos tijdens de UIT-week op de kaart te zetten bij nieuwe Utrechtse studenten. Daarnaast is er op sponsorgebied nog genoeg te doen: evaluatiegesprekken, kennismakingsgesprekken, contracten verlengen, aanpassen óf (in het geval van nieuwe sponsoren Beachvolleybal Utrecht en Do en Jon) opstellen!! Maar mijn belangrijkste taak nu is het inwerken van Dylan! Ik zal hem de kneepjes van het vak leren zodat hij in september helemaal klaar is om het stokje over te nemen! 

Gelukkig nemen we wel een beeeetje vakantie en gaan we in juli met het Bestuur een weekje naar Frankrijk (om onze strepen weg te werken). ZIN IN!

Dat was ‘ m!

Liefs, 

Jundi