Woordje van: Commissaris Externe Zaken

Heyhoi lief Protos, 

Het is alweer april en dat betekent dat het nu mijn beurt is om het ‘woordje van’ te schrijven aan jullie. Jullie hebben dit woordje al gehad van de voorzitter, secretaris, penningmeester en CZA. Dus is het nu tijd voor de leukste van alle functies: Commissaris Externe Zaken (CEZ). Ook wel de social butterfly van Protos. 

Als CEZ ben je verantwoordelijk voor het maken en behouden van de externe connecties van Protos. Ik ben dus veel bezig met het vinden van nieuwe sponsoren en ervoor zorgen dat ze ook bij Protos blijven. Daarbij heb ik veel contact met ze, via de mail of met een belletje en soms ook onder het genot van een klein biertje.  

Gelukkig hoef ik niet in m’n eentje heel Utrecht af te struinen op zoek naar sponsors. Als CEZ heb je namelijk een hele eigen commissie die je ondersteunt, de PR-Commissie. Ik ben voorzitter van de PR en zij helpen mij met het zoeken van nieuwe sponsoren. Maar dat is niet het enige wat de PR doet, de PR organiseert ook Relatiedag, de bowlingavond, de UIT-week, thuisdag foto’s, ProtoToto en nog veel meer! Een heus takenpakket dus. Gelukkig zijn dit allemaal toppers en doen ze het tot nu toe heel goed. 

Naast sponsoren zoeken ben ik ook contactpersoon van een club met mensen die een groot hart hebben voor Protos: de Club van 50 en Club van 100. Dit is een clubje mensen die een klein steentje bijdragen aan Protos. Veel van de leden van deze club zijn inmiddels al een tijdje weg bij onze vereniging of zijn ouders van één of meerdere Protossers. Ik mag ze lekker volspammen met mailtjes over feesten, updates of uitnodigingen. Ga jij na dit jaar helaas weg bij Protos, maar wil je je toch nog wel blijven inzetten voor onze vereniging? Word lid van deze club geweldige mensen! Schroom vooral niet mij op te zoeken als je nog vragen hebt over hoe deze club precies in elkaar steekt, ik beantwoord alle vragen graag!

Naast mijn bestuursleven ben ik natuurlijk ook gewoon een heel fanatieke Protosser met een groot hart voor onze vereniging en alles wat dit zo’n geweldige groep mensen maakt. Inmiddels zit ik al in m’n 4e jaar bij Protos en ben ik nog lang niet van plan om weg te gaan. Spreek me vooral aan als je interesse hebt om ooit een bestuur te gaan doen, ik kan je genoeg vertellen! Of dit nou volgend jaar is of misschien ietsjes verder in de toekomst. Ik blijf nog wel een tijdje rondhangen bij Protos! 

Met Magicmooie groeten, 


Dylan