Woordje van: Eerstejaars

Dag lief Protos,

Ik was eigenlijk gestopt met volleybal, maar besloot om mij toch in te schrijven voor Protos. In september van 2023 kreeg ik vlak voor de start van het seizoen een bericht dat ik kon meedoen met de trainingen van Heren 5 en 6. Dus deed ik mee. Op de eerste training werd ik zelfs zo welkom geheten door een hele enthousiaste Bas (H5). Hij besloot namelijk om mij toch wel in te schrijven voor het introweekend (dat introweekend vond namelijk hetzelfde weekend al plaats).

Een introweekend zonder ontgroening, waar mijn ouders nog zo bang voor waren. Een weekend waarin ik veel nieuwe mensen leerde kennen en eigenlijk nog niet eens wist wie er allemaal in mijn team zaten. De hele eerste nacht ‘Rood is ons bloed’ zingen, zorgde ervoor dat ik mooi vier anytimers ontving.

Aan het begin van het seizoen werden er ook taken verdeeld, ik mocht de socialcie op mij nemen. Alle leuke schroefjes en 0.5jes die dit seizoen op @Protosheren5 zijn geplaatst, zijn door mij mogelijk gemaakt.

Ook waren er genoeg activiteiten waaraan ik deelnam: van datediner en beachtoernooi tot alle feestjes. Maar mijn persoonlijke favo: cycling dinner!
Cycling dinner was zoiets geks, ik wist van het concept door vrienden. Het daadwerkelijk uitvoeren, maakte het nog wel leuker. Samen met Manouk (D2) heel Utrecht rondgefietst, tot wij uiteindelijk bij K-Sjot aankwamen.

Alle feestjes waren voor mij heel leuk, toch was er daar ook eentje die mij zeker bijblijft. Het zwembadfeest is er eentje om niet te vergeten. Het strepen (Sorry Thijs, H6), vast zitten in de glijbaan en Sugardaddy van Roxy Dekker 20 keer meezingen. Wat was het geweldig.

Tijdens dit seizoen is mijn team ook twee keer op pad geweest. Een teamweekend met Heren 5 en een buddyteamweekend met D5 x H5. Bij beide ontzettend hard genoten en geschreeuwd. Ja Febo (H5), het was zo gezellig in Maastricht. (schreeuwend).

Nu ben ik eigenlijk het belangrijkste vergeten, USV Protos is USV Protos niet zonder volleybal. Er is ook gevolleybald dit seizoen en met een (Heren) 5e plek kunnen wij als team tevreden zijn. Nu ik vijftien jaar volleybal weet ik, ja Alo (D4), Juul (D1) en elke trainer/ trainster die ooit meekeek, dat ik nog steeds onder de bal zit. Als midden (sorry Niels en Cappie, H5) loop ik ook altijd in de weg: part of the job. Een wedstrijd die mij bij zal blijven is de 0-4 winst tegen Soesterberg met Dylam als coach tegen A.G.A.V.S.

In dit seizoen heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en bij elke activiteit merk ik dat er steeds meer nieuwe bijkomen. Als je mij op een donderdag in het sportcafé ziet, zal ik waarschijnlijk wel in zijn voor een potje steen-papier-bak (nee Poelie, H5, jij niet).

Ik ben heel dankbaar voor veel mensen dit seizoen, toch zijn er wat speciale bedankjes.

Bedankt,
Willemijn, Cappie voor vanaf dag 1 het constante mij vragen voor van alles, Heren 4 en 6 voor de gezelligheid en dat ik mee kon doen, en Heren 5 natuurlijk. Ik vond het heel leuk om mijn eerste jaar met jullie te delen. Op naar volgend seizoen en het nog meer nieuwe Protossers leren kennen!