Woordje van: Secretaris

Lieve Protossers,

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen bij Protos. Dit keer is de beurt aan mij, jullie seccie! Het is een functie waarbij ik (voor sommigen) wat meer op de achtergrond bent. Voor mij is geen bericht goed bericht! Dan weet ik dat ik mijn taakjes goed doe 😉

Even terugspoelen naar september. Ik heb in die periode tot aan nu maar liefst 78 leden ingeschreven. Dat betekent dat 1/3 van de vereniging is vernieuwd! Dat ik hun welkom mag heten is toch wel heel leuk. Daarbij komt dan kijken dat ik ervoor zorg dat de teamsamenstellingen, waaronder de trainers, TC en contactpersonen goed staan weergeven op het smoelenboek en de website. Ik stuurde mijn eerste BCC mail eruit over het koppelen van de Olympas en ondertussen hield ik de administratie bij over adreswijzigingen en dergelijken.

Veel van mijn werkzaamheden vinden zich dus plaats achter de computer. Een van mijn favoriete taakjes is de ALV woord voor woord notuleren. Zorg jij dat je er op 9 mei bij bent? Dan kan ik jou ook vereeuwigen in de notulen! Ook notuleer ik bij de bestuursvergaderingen. Veel dank aan Pica die ik van mijn ouders op de basisschool moest doen, ben hen nog vele jaren later dankbaar. Op deze manier kan ik gelukkig kletsen en typen tegelijk, wat ik maar al te graag doe. De to-do’s vink ik graag af, en anders zwaait er wat voor m’n bestuursgenootjes.

De inschrijvingen voor het GNSK en het NSK (op Hajraa) zijn volop bezig. Samen met contactpersonen uit de teams en de Sportraad verzorg ik deze inschrijvingen. Daarnaast zitten mijn mailbox en whatsapp nu bomvol. De aanvragen voor dispensaties en uitschrijvingen stromen binnen via de mail. Op Whatsapp heb ik er laatst bijna 100 reminders uitgestuurd voor de Propeiling. Zo veel van jullie hebben deze al ingevuld, veel liefde voor jullie <3

Vanuit het bestuur ben ik ook contactpersoon van de TC. Dat is heel handig voor de ledenadministratie, vooral komende selectieperiode.

Een iets minder leuke kant tijdens de selectieperiode is dat ik dus ook leden uitschrijf. Teamgenoten en vrienden uitschrijven doet toch een beetje pijn aan je hart.

Tot slot houd ik ook de website bij. Zoals jullie misschien wel gezien hebben is het een en ander veranderd (SO naar de Webcie). Ook heb ik een nieuwe pagina voor de scheidsrechters en trainers toegevoegd!

Gelukkig is er daarnaast ook nog tijd voor een privéleven, hoewel ik mijn huisgenoten denk ik minder zie dan Protossers. Onlangs heb ik mijn Master gehaald. Ik werk nu tweemaal in de week in een forensische verslavingskliniek als psycholoog waar ik veel voldoening uit haal, maar wat ook heel frusterend kan zijn. Als je ooit dus mijn resting bitch face ziet, heeft dat waarschijnlijk daarmee te maken… Ik ben eigenlijk altijd wel in voor een spelletje, houd van muziek luisteren, ben een plantmom, en houd heel erg van op vakantie gaan en daar al mijn geld uitgeven. Gelukkig ben ik geen penningmeester. Hetgeen wat ik het allerliefste doe is natuurlijk babbelen met mijn vriendinnen.

Dat was ‘m weer, ik hoop dat jullie een iets beter beeld hebben wat een secretaris allemaal doet.

Liefs,

Sil

Ps: heb jij jezelf al gespot op de website?

Pps: heb je de Propeiling nog niet ingevuld? https://forms.gle/f1PnidYzqHWHBA4t5