Woordje van: Secretaris

Hallo lieve Protossers!

Aan mij de eer om het eerste ‘woordje van’ van dit seizoen te schrijven. Hiermee proberen we jullie een inkijkje te geven in wat wij als bestuursleden nou eigenlijk doen. Want, allemaal leuk en aardig natuurlijk dat we jullie vertellen je troep op te ruimen, je VOG naar ons op te sturen, of je allerlei incasso-aankondigingen sturen, maar voeren we zelf eigenlijk ook nog iets uit?

Als secretaris houd ik me vooral bezig met de administratie binnen de vereniging. Dat betekent dat ik alle nieuwe leden inschrijf bij de Nevobo, hen toevoeg aan de ledenlijst en ervoor zorg dat zij in Smoelenboek komen te staan. Ook de leden die zich willen uitschrijven komen bij mij terecht, ik zorg ervoor dat hun uitschrijfformulieren verwerkt worden. Vooral in de zomer ben ik daarmee bezig geweest, zodat alle teams op tijd gevuld konden worden en alle teams weer succesvol (of in sommige gevallen iets minder succesvol) het seizoen konden starten. Gelukkig was Silke er om me hierbij te helpen en al mijn vragen te beantwoorden, zodat ik er niet helemaal alleen voor stond 😊

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het afhandelen van alle inkomende en uitgaande post, alhoewel ‘post’ misschien een wat misleidende term is: de meeste communicatie gaat over de mail. Deze mails kunnen over van alles gaan: vragen van andere studentensportverenigingen over hoe wij dingen aanpakken, leden van mails over dispensatie en reizen en uitnodigingen voor evenementen. Ik zorg ervoor dat mijn mede-bestuursleden de juiste informatie ook te weten krijgen en dat de belangrijke dingen in de agenda komen te staan.

Ook plaats ik na elke thuisdag de foto’s op Smoelenboek. Door wat problemen met het softwarebedrijf achter Smoelenboek ging dit voor de afgelopen thuisdagen niet heel soepel helaas. Maar dankzij de fantastische WebCie, die uiteindelijk alle problemen hebben weten op te lossen staan inmiddels de foto’s van de eerste vier thuisdagen op Smoelenboek, dus neem snel een kijkje! 👀

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben voor mij, spreek me dan gerust een keertje aan, of stuur me een berichtje. Ook als je gewoon een babbeltje wil maken natuurlijk!

Tot een volgende keer op Olympos!

Liefs,

Nena