Woordje van: Voorzitter

Wat leuk, het is nu aan mij (Annick, maar jullie kennen mij als Snelle) om je een inkijkje te geven in mijn bezigheden bij Protos!

Als voorzitter is je belangrijkste taak het overzicht te houden over de taken van je bestuursleden en de vereniging. Dit betekent dat ik de wekelijkse vergadering voorbereid en voorzit. Mijn streven is altijd om dit niet langer dan twee uur te laten duren, want niemand heeft zin om zo lang naar elkaar te luisteren. Dit lukt eigenlijk bijna altijd en daarna is het weer tijd voor andere leuke dingen!

Een andere verantwoordelijkheid van de voorzitter is de representatie van Protos. Daarom laat ik mijn gezicht regelmatig zien bij de Sportraad, Gemeente Utrecht, UU, HU, Olympos en nog veel meer! Zo zit ik in de lobbygroep van de Sportraad over de herinrichting van Olympos in 2030. Klinkt retesaai en ver weg, maar is best belangrijk! Er worden op dit moment namelijk beslissingen gemaakt over bijvoorbeeld de hoeveelheid zaalruimte in het nieuwe Olympos. Een extra zaal zou betekenen dat meer studenten lid kunnen worden van Protos en wij eindelijk kunnen groeien. Alleen, die nieuwe zaal staat tot nu toe nog niet in de nieuwe plannen vanwege de kosten en de ruimte. Jammer, maar daarom is het juist belangrijk om iedereen te laten horen waarom er een nieuwe zaal moet komen!

Verder hebben wij dit jaar twee speerpunten: ledenparticipatie en uniforme communicatie. Ik houd mij vooral bezig met het eerste speerpunt. Zo hebben wij al een boekje gemaakt voor de eerstejaars en Social Buddy’s ingesteld binnen de teams. Dit speerpunt gaat mij best aan het hart, dus ik vind het heel leuk om hier extra aandacht aan te besteden door bijvoorbeeld het organiseren van een Social Borrel voor de Social Buddy’s binnenkort!

Als laatste niet geheel onbelangrijk: alle leuke dingen van Protos! Wij proberen als bestuur bij alle activiteiten te zijn, wat in de praktijk betekent dat minimaal drie avonden per week zijn geblokt met PROTOS. Even een inkijkje in mijn agenda van vorige week: maandag training en training geven aan D7, op dinsdagmiddag vergadering, op woensdag een uitwedstrijd in Driebergen, op donderdag training en olyavond (want ik blijf graag even hangen en bijkletsen met andere Protossers), op vrijdag geen Protos maar ging Dylan (Pouw, de CEZ) uiteindelijk toch met mij en mijn broertje en neefjes mee uit, op zaterdag datediner (waar ik gelukkig mijn vriend kon meenemen, anders zie ik hem ook nooit) met uitgaan in het Gras en op zondagmiddag een vaardigheidscursus voor trainers en ‘s avonds de bowlingavond bij Olround. Hele mond vol, hè?

Hopelijk heb je zo een beetje een inkijkje in mijn voleven. Ik vind het superleuk om erover te praten, dus weet mij vooral te vinden als je meer wil weten of volgend jaar een bestuursjaar overweegt!

Veel liefs, Snelle