Zeus nodigt u uit, voor een goddelijk gala

Op 4 maart is het zo ver: dan mogen de goden van de olympos zich verzamelen in het ξύλινος (Houten). De plek waar Zeus die dag met zijn bliksem zal inslaan en voor veel kortsluiting (heuyyyyyy) zal zorgen. De goden zullen ons gunstig gezind zijn!

De voorbereidingen voor deze festiviteit zijn natuurlijk al volop aan de gang. De locatie stond al een langere tijd vast, maar er komt toch stiekem best veel kijken bij het organiseren van een gala. De keuze was reuze, bijvoorbeeld: kiezen we een band of een DJ? We hebben gekozen om te investeren in fantastische DJ’s voor de HELE avond. Na een heerlijk diner en een open bar willen we het liefst met onze sandalen van de vloer en dat moet dan zeker gaan lukken!

Daarnaast kijken we nog naar transportmogelijkheden vanuit Protos, maar lijkt dat lastig haalbaar. Echter, als kinderen van de Odysseus, zijn wij natuurlijk niet bang voor verre reizen. Waar onze voorouders de middellandse zee hebben getrotseerd en voor vele hete vuren hebben gestaan, is een half uurtje op de fiets voor ons natuurlijk geen uitdaging!

Het diner begint om 19:00 en het feest om 22:00 uur tot 03:00. Het menu is verder al samengesteld en de wijn zal welvarend vloeien deze avond! Het belooft een MagicMagische avond te worden die je zeker niet wil missen. We zien jullie graag dan!

Liefsssss, Galacie

ps. Als je nog een tip hebt over vervoer of iets anders, horen wij dat natuurlijk graag. Ook als je even met ons mee wil denken is je mening hartstikke welkom x