Voor de 19de keer organiseert USV Protos het welbekende Protos INN. Op 13 en 14 mei 2023 staat dit 6 x 6 open grastoernooi op het programma om het jaar zomers af te sluiten, de wind door je haren te laten waaien en het gras tussen je tenen te voelen. Dit jaar zal de wijn en popcorn klaarstaan, zorgen we ervoor dat we genoeg parfum dragen, want het thema is NETFLIX & CHILL.

Twee dagen?

Dit jaar vindt het toernooi plaats van 13 mei 10.00 tot en met 14 mei 19.00. Het toernooi zelf zal op zaterdag zijn met een prijsuitreiking na afloop. Op zondag is er voor ieder wat wils: van boerenspelletjes tot nog een potje mixvolleyballen, van biertjes drinken in de zon tot een dutje doen in het gras. Genoeg activiteiten dus om zondag lekker bij uit te brakken!

Blijven slapen?

Wil je blijven slapen... geef je dan snel op! We hebben een beperkt aantal plekken. Het opgeven kan op het inschrijfformulier! We hopen jullie in mei te zien!

Geweldig! Waar geef ik me op?

De inschrijving komt zo spoedig mogelijk online. Dan zal je je hier kunnen inschrijven. Meer informatie volgt!

Gesponsord door

Sportcentrum Olympos

Het hele jaar door kan je hier voor vrijwel elke sport terecht. Olympos heeft het grootste sportaanbod van de provincie Utrecht! Vele studentensportverenigingen zijn hier dan ook gevestigd. Sportcentrum Olympos zal dit jaar wederom de locatie van Protos Inn zijn. Voor meer informatie, bezoek Olympos.

Domino's

Het is niks nieuws dat Domino's het avondeten verzorgd voor de deelnemers van Protos Inn, ook dit jaar kunnen we allemaal weer gaan genieten van de heerlijke pizza's van Domino's! Daarnaast zullen ze dit jaar wederom een prijs voor de winnaars van Protos Inn verzorgen! Domino's.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van USV Protos en vele andere studentensportverenigingen in Utrecht. Tijdens Protos Inn zal hier zaterdag avond het feest plaatsvinden. Het is een super gezellig sportcafé met lekkere biertjes en er kunnen ook nog snacks besteld worden. De perfecte locatie voor het feest van Protos Inn dus! Ga voor meer informatie naar Sportcentrum Olympos.

Viper Hard Seltzer

Een nieuwe sponsor van Protos Inn, het wordt steeds populairder en met goede reden, Viper is doet gezellig mee! Dit jaar kunnen de deelnemers van Protos Inn na het sporten een heerlijk vipertje nemen. Daarnaast zal er bij een x aantal vipers bucket hats worden meegegeven! Viper Hard Seltzer.

Auto

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2.

Parkeren bij P+R

  • Een parkeerkaartje is hier altijd een hele dag geldig en kost €6.
  • Navigatie: direct naast de A28, afslag 2. Volg de borden P+R Science Park.
  • Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektrische fietsen aanwezig.
  • 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend; er is altijd een beheerder aanwezig.
  • Voor meer informatie over parkeren in P+R De Uithof: klik hier.

Openbaar vervoer

Bus 28 vertrekt vanaf Utrecht Centraal dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park naar eindhalte P+R De Uithof. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op anderhalve minuut loopafstand.

Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier.
Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

Programma Zaterdag

10:00
Aanmelden teams
11:00
Begin wedstrijden
17:00
Einde wedstrijden
~18:00
Eten
21:00
Start Feest
03:00
Eind feest
Slapen

Programma zondag

10:00
Ontbijten
12:00
Mixtoernooi
Blind volleybal
Zit volleybal
Andere bal volleybal
Gehandicapte volleybal
~14:00
Lunch
..... & Chill

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en andere zaken die naast het volleyballen op zaterdag en zondag georganiseerd worden? Volg ons dan via Facebook of Instagram!

Het is niks nieuws dat Domino's het avondeten verzorgd voor de deelnemers van Protos Inn, ook dit jaar kunnen we allemaal weer gaan genieten van de heerlijke pizza's van Domino's!

Heb je vragen/opmerkingen of andere zaken die je met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via de mail.

Inschrijven

Inschrijven!