Voor de 14de keer organiseert USV Protos het welbekende Protos INN. Op 26 en 27 mei 2018 staat dit 6x6 open grastoernooi op het programma om het jaar zomers af te sluiten, de wind door je haren te laten waaien en het gras tussen je tenen te voelen. Iedereen is welkom en elk team kan zich inschrijven op eigen niveau.

Twee dagen?

Na een dag volleyballen en feesten kun je een slaapplekje opzoeken in de zaal van sportcentrum Olympos. Naast volleyballen zijn er op de zondag tal van leuke activiteiten om aan mee te doen!

Blijven slapen?

Wil je blijven slapen….wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken. We hopen jullie in mei te zien! Tot snel.

Geweldig! Waar geef ik me op?

Voor slechts €70,- per team kun je deelnemen aan dit nu al legendarische 2-daagse toernooi! Eet je mee op zaterdag? Klik hier voor meer informatie. Direct inschrijven klik hier.

Gesponsord door

Sportcentrum Olympos

Het hele jaar door kan je hier voor vrijwel elke sport terecht. Olympos heeft het grootste sportaanbod van de provincie Utrecht! Vele studentensportverenigingen zijn hier dan ook gevestigd. Sportcentrum Olympos zal dit jaar wederom de locatie van Protos Inn zijn. Voor meer informatie, bezoek www.olympos.nl.

Feestkleding 365

Feestkleding 365 is een webshop waar je voor elk thema een passend kostuum kan vinden. Je kan namelijk kiezen uit meer dan 15.000 kostuums! Bij Feestkleding ben je zeker van de laagste prijs garantie, en voor 22:00 uur besteld = morgen in huis! Kijk dus snel op www.feestkleding365.nl

Domino’s

Bij Domino’s kan je terecht voor heerlijke pizza’s. Sinds 2016 zijn ze sponsor van Protos Inn en het is nog steeds heerlijk, dus ook dit jaar zal Domino’s weer tot de sponsoren behoren! Zaterdag avond zorgen zij ervoor dat er lekkere pizza’s bezorgd worden om een goede bodem te leggen voor het feestje. Ook voorzien zij het hele team van speciale gold cards zodat je altijd met korting kan bestellen bij domino's! Kijk voor meer informatie op www.dominos.nl.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van USV Protos en vele andere studentensportverenigingen in Utrecht. Tijdens Protos Inn zal hier zaterdag avond het feest plaatsvinden. Het is een super gezellig sportcafé met lekkere biertjes en er kunnen ook nog snacks besteld worden. De perfecte locatie voor het feest van Protos Inn dus! Ga voor meer informatie naar www.olympos.nl/nl-nl/sportcafé.aspx.

Universiteit Utrecht Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrechts Universiteitsfonds heeft als doel het academisch leefklimaat aan de Universiteit Utrecht te bevorderen. Het is in 1886 opgericht en uitgegroeid tot dé plek waar studenten, alumni en docenten elkaar ontmoeten en inspireren. Kijk voor meer informatie op www.uu.nl/organisatie/alumni/utrechts-universiteitsfonds.

Splash Lease

Bij Splash Lease worden wasmachines, drogers, wasdroogcombinaties, tv’s, koelkasten, vaatwassers en fornuizen verhuurd. Dat doen ze al vanaf € 9,- per maand aan studenten en studentenhuizen door heel Nederland! Dit is inclusief een uitgebreide service en gunstige voorwaarden, zodat jij zorgeloos van je studententijd kunt genieten! Voor meer informatie, bezoek de website www.splash.nl.

Auto

Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2.

Parkeren bij P+R

 • Een parkeerkaartje is hier altijd een hele dag geldig en kost € 4,50.
 • Navigatie: direct naast de A28, afslag 2. Volg de borden P+R De Uithof.
 • Er zijn oplaadpunten voor elektrische voertuigen en elektrische fietsen aanwezig.
 • 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend; er is altijd een beheerder aanwezig.
 • Voor meer informatie over parkeren in P+R De Uithof: klik hier.

Openbaar vervoer

Bus 28 vertrekt vanaf Utrecht Centraal dwars door de binnenstad van Utrecht via Rijnsweerd en het Utrecht Science Park naar eindhalte P+R De Uithof. Stap hier uit; Olympos ligt aan de overzijde van de Uppsalalaan, op anderhalve minuut loopafstand.

Voor vertrektijden van bus 28 richting Olympos: klik hier.
Voor vertrektijden van bus 28 vanaf Olympos: klik hier.

Programma zaterdag

10:00
Aanmelden van de teams
11:00
Start wedstrijden
17:00
Einde wedstrijden
18:00
Start eten (in diverse rondes)
21:30
Start feest
04:00
Einde feest

Programma zondag

9:00
Ontbijt (voor de slapers)
10:00
Aanmelden van de teams
11:00
Start wedstrijden
15:00
Einde wedstrijden
15:00
Einde toernooi

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en andere zaken die naast het volleyballen op zaterdag en zondag georganiseerd worden? Volg ons dan via facebook of instagram!

Tijdens Protos INN bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagavond Dominos pizza's te bestellen. Zo kun je samen met je team de energie reserves aanvullen en jezelf klaarstomen voor het grote feest.

Let op
 • Het betreft XL pizza's (35cm)
 • 1 XL pizza is voldoende voor 2 personen
 • 1 pizza kost €12
  • Indien je 5 pizza's of meer besteld met je team, betaal je maar €10 per pizza
 • Er zijn drie soorten pizza's: Margherita, Caprese en een echte Protos Pizza met kip, pesto en paprika
  • De soorten pizza's worden evenredig verdeeld over de teams. Voorbeeld: Je bestelt 6 pizza's met je team, dan ontvang je 2 Margherita, 2 Caprese en 2 Protos pizza's

Heb je vragen/opmerkingen of andere zaken die je met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via de mail.

Inschrijven

Inschrijven!