Sponsoren

YORD kappers

Yord is een beauty- & kapsalon waar hair en beauty elkaar vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen onze branche bent u verzekerd van optimale service, waarbij u altijd centraal staat. Schroom niet en maak uw wensen kenbaar. Ons vaktechnisch team, gespecialiseerd in speciale kniptechnieken met 2 tot 6 scharen (afhankelijk van uw haartype), zorgen voor een ongelofelijk volume en resultaat! Wij geven u een passend advies over uw kapsel, waarbij wij letten op de vorm van het gezicht, de haarstructuur en de kleur van uw haar, zodat uw wensen werkelijkheid worden.

autoverzekering vergelijken
Autoverzekering.nl

Dankzij Autoverzekering.nl, de nummer 1 autoverzekeringen vergelijker van Nederland, betaal je nooit teveel voor je autoverzekering. Tegenwoordig betalen vooral studenten en net afgestudeerden relatief erg hoge premies als ze een eigen auto bezitten. Dit komt doordat verzekeraars hen als grootste risicogevallen zien. Om jezelf te verzekeren van de goedkoopste autoverzekering is het slim om jaarlijks te vergelijken op Autoverzekering.nl en indien nodig direct af te sluiten.

Rijschool Bruinsma

Onze partner sinds 2015 is een van de grootste rijscholen van Utrecht. Rijschool Bruinsma biedt een tal van opleidingen aan voor verschillende motorvoertuigen, variërend van scooters tot vrachtwagens. Voor elke Protosser die bij Rijschool Bruinsma lessen gaat volgen ontvangt de vereniging hier commissie op. Leden dienen zich hiervoor aan te melden via het Protos formulier op de website van de rijschool.

DressMe Clothing

DressMe Clothing is de hoofdleverancier van Protos voor bijvoorbeeld commissieshirts of inspeelshirts voor teams. Ze zorgen voor levering en bedrukking van kleding. Wanneer je aangeeft dat je bij Protos speelt, krijg je op alle Protosgerelateerde opdrachten bij DressMe 10% korting.

energie vergelijken
EasySwitch.nl

EasySwitch.nl is sinds juni 2018 een samenwerking aangegaan met ons. EasySwitch is gespecialiseerd in energiecontracten sinds 2008 en jaarlijks stappen honderdduizend huishoudens over van energiecontract. Of je nu kiest voor groene energie of voor het goedkoopste contract (tegenwoordig kan dit ook dezelfde zijn), bij EasySwitch.nl overstappen energie ben je aan het juiste adres.

Fysiotherapie Utrecht Oost

Sinds het seizoen van 2014-2015 zijn wij blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als sponsor. Fysiotherapie Oost Utrecht biedt ons de garantie dat we snel terecht kunnen bij blessures en ze staan onder andere iedere maandag klaar met een open inloopspreekuur voor onze leden. Tevens biedt Fysiotherapie Utrecht Oost ons de mogelijkheid tot het uitvoeren van body screening tests tegen een gereduceerde prijs. Al met al werken we op een prettige manier samen om de vele fysieke lasten die volleyballen meebrengt een beetje te verlichten.

Grand Café De Vrienden

In 2016 is Grand Café De Vrienden een sponsorovereenkomst aangegaan met USV Protos. Naast een bijdrage aan de vereniging, geven zij een vaste bierprijs van €1,90 aan leden van Protos op zondag t/m donderdag. Je kunt bij Grand Café De Vrienden niet alleen terecht voor een leuke avond stappen, je kunt hier ook je eigen borrel of diner organiseren. Ze staan overal voor open! Schroom dus niet om een keer contact op te nemen mocht je interesse hebben en ga vooral een keer langs voor een biertje en gezelligheid!

goedkope autoverzekering
Overstappen.nl

Als student let je vaak goed op het geld wat je elke maand overhoudt. Hoe fijn zou het zijn om jaarlijks nog honderden euro’s te besparen? Overstappen.nl is de vergelijkingswebsite van Nederland: van je autoverzekering tot je internetabonnement en van je zorgverzekering tot energie vergelijken. Op Overstappen.nl ben je voor alle vaste lasten aan het juiste adres.

Jan Jelle’s Timmerwerken

Jan Jelle Mulder bindt zich na een jaar lidmaatschap van de club van 100 aan heren 3 als teamsponsor. Zijn timmerbedrijf “Jan Jelle’s timmerwerken” hebben jullie als yell van Heren 3 vast al vaker voorbij horen komen. Als jeugdvriend van Jon en Duco is hij in contact gekomen met Protos en was zo snel gecharmeerd van Protos dat hij nu op de inspeelshirts en billen van heren 3 prijkt. Heb je een verbouwklus of een ander probleem waar alleen een betrouwbare timmerman je bij kan helpen? Jan Jelle helpt graag.

Scherp Volleybal

Scherp Volleybal is een opleidingsinstituut voor volleybaltrainers en -coaches. Ze zijn één van de officieel erkende opleiders van de Nevobo en verzorgen namens Nevobo de opleidingen VT2 en VT3, alsook verschillende workshops, clinics en beginnerscursussen.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van vele Utrechtse studentensportverenigingen die in Sportcentrum Olympos sporten – zo ook van Protos. Het Sportcafé is gezellig, groot, maakt heerlijk eten en tapt vooral ontzettend lekkere biertjes. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over Sportcafé Olympos.

Studentalent | Uitzendbureau voor studenten

Wanneer je via Studentalent aan het werk gaat, verdien je niet allen geld naast het volgen van je studie, maar helpen wij je ook relevante werkervaring op te doen voor je toekomst! Wij bieden verschillende vacatures aan van grote opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs of in de finance. Ook op juridisch gebied kunnen wij veel voor je betekenen.
Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Registreer je dan online via onze website of solliciteer direct op een vacature die je bij je past en wij helpen jou aan leuke baan!
Ga direct naar: www.studentalent.nl/gratis-registreren

SURFspot

SURFspot is van 2017 – 2019 hoofdsponsor van ons Heren 1 en teamsponsor van Dames 4. SURFspot is dé not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot wil medewerkers en studenten uit het WO, HBO en MBO faciliteren op ICT-gebied. Een leuke aanwinst voor onze vereniging dus! Neem gauw eens een kijkje op de website om te zien wat er allemaal beschikbaar is en vergeet vooral niet elke thuisdag de Protototo in te vullen om kans te maken op een leuke prijs!

Sportal

Sportal is zoals velen van jullie al gemerkt hebben de nieuwe sportkledingleverancier van Protos. De sportwinkel Sportal Sport is de specialist omtrent sportkleding, accessoires en spelmateriaal. Elke dag zijn ze bezig met het aanscherpen van het beste assortiment voor iedere sporter, dit noemen ze zelfs de aorta van hun bedrijf op hun site. Met zowel prestatie- (hoger springen, harder stoempen) als presentatiekleding (meer shinen) kun je voor al je aankopen terecht bij Sportal

Cupp

Koffieliefhebbers opgelet! Cupp is een gezellig nieuw koffietentje/lunchroom/ontbijttent aan de Nobelstraat tegenover de Vrienden. Protossers krijgen 10% korting op hun bestellingen in de zaak en 25% korting op hun afhaalbestellingen op vertoon van hun smoelenboek profiel!

De Hollandse Pot Enzo…

De Hollandse Pot Enzo… is een catering en bezorgservice die zich met name richt op gezonde, eerlijke en verse maaltijden. Hierbij ligt de nadruk op de Nederlandse keuken, maar het assortiment is met keuze uit pasta’s en rijstschotels breder dan alleen stamppot, boerenkool en AVG’tjes. Bedenk je dus dat er ook een gezond alternatief is volgende keer als je pizza of sushi gaat bestellen! Protossers krijgen standaard 20% korting bij bestellingen bij vermelding van de kortingscode “Stoempot” en ieder team dat in 2019 kampioen wordt krijgt een geheel verzorgde gratis teambarbecue!

Bison Bowling

De mooiste bowlingbaan van Utrecht vind je op Mariaplaats. Al een tijd vaste prik voor heren 2 en dames 3 en in 2019 verzorger van de eerste Protos-bowlingavond! Ieder Protosteam of -commissie die hier gaat bowlen krijgt bovendien een gratis portie bitterballen. In het seizoen 2018-2019 is Bison onze verenigingssponsor wat betreft uitjes, dus moet je nog een avond organiseren met je team of commissie, dan weet je waar je goedkoop een tof uitje neer kan zetten! Tevens is Bison altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus mocht je nog op zoek zijn naar een baantje, vraag dan eens aan Draak (H2) hoe het is om daar te werken.