Sponsoren

Logo Fysiotherapie Utrecht Oost
Fysiotherapie Utrecht Oost

Sinds het seizoen van 2014-2015 zijn wij blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als sponsor. Fysiotherapie Oost Utrecht biedt ons de garantie dat we snel terecht kunnen bij blessures en ze staan onder andere iedere maandag klaar met een open inloopspreekuur voor onze leden. Tevens biedt Fysiotherapie Utrecht Oost ons de mogelijkheid tot het uitvoeren van body screening tests tegen een gereduceerde prijs. Al met al werken we op een prettige manier samen om de vele fysieke lasten die volleyballen meebrengt een beetje te verlichten.

Recruit a Student

Een uitzendbureau op zoek naar jou! Van horecawerk op festivals tot vaste bijbanen, ze hebben het allemaal. Kijk daarom op onze website voor meer informatie over deze sponsor.

Logo Scherp Volleybal
Scherp Volleybal

Scherp Volleybal is een opleidingsinstituut voor volleybaltrainers en -coaches. Ze zijn één van de officieel erkende opleiders van de Nevobo en verzorgen namens Nevobo de opleidingen VT2 en VT3, alsook verschillende workshops, clinics en beginnerscursussen.

Logo Bruinsma
Rijschool Bruinsma

Onze partner sinds 2015 is een van de grootste rijscholen van Utrecht. Rijschool Bruinsma biedt een tal van opleidingen aan voor verschillende motorvoertuigen, variërend van scooters tot vrachtwagens. Voor elke Protosser die bij Rijschool Bruinsma lessen gaat volgen ontvangt de vereniging hier commissie op. Leden dienen zich hiervoor aan te melden via het Protos formulier op de website van de rijschool.

Logo Sportcafé Olympos
Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van vele Utrechtse studentensportverenigingen die in Sportcentrum Olympos sporten – zo ook van Protos. Het Sportcafé is gezellig, groot, maakt heerlijk eten en tapt vooral ontzettend lekkere biertjes. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over Sportcafé Olympos.

Logo intersport
Intersport Twinsport

Intersport Twinsport is, zoals velen van jullie al gemerkt hebben, de nieuwe sportkledingleverancier van Protos. Intersport Twinsport Utrecht-City is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. De Intersport Twinsport winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden. Met zowel prestatie- (hoger springen, harder stoempen) als presentatiekleding (meer shinen) kun je voor al je aankopen terecht bij Twinsport. Op www.intersporttwinsport.nl kun je al je volleybal gear bestellen.

Logo Hollandse Pot
De Hollandse Pot Enzo…

De Hollandse Pot Enzo… is een catering en bezorgservice die zich met name richt op gezonde, eerlijke en verse maaltijden. Hierbij ligt de nadruk op de Nederlandse keuken, maar het assortiment is met keuze uit pasta’s en rijstschotels breder dan alleen stamppot, boerenkool en AVG’tjes. Bedenk je dus dat er ook een gezond alternatief is volgende keer als je pizza of sushi gaat bestellen! Protossers krijgen standaard 20% korting bij bestellingen bij vermelding van de kortingscode “Stoempot” en ieder team dat in 2019 kampioen wordt krijgt een geheel verzorgde gratis teambarbecue!

Logo Bison Bowling
Bison Bowling

De mooiste bowlingbaan van Utrecht vind je op Mariaplaats. Al een tijd vaste prik voor heren 2 en dames 3 en in 2019 verzorger van de eerste Protos-bowlingavond! Ieder Protosteam of -commissie die hier gaat bowlen krijgt bovendien een gratis portie bitterballen. In het seizoen 2018-2019 is Bison onze verenigingssponsor wat betreft uitjes, dus moet je nog een avond organiseren met je team of commissie, dan weet je waar je goedkoop een tof uitje neer kan zetten! Tevens is Bison altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus mocht je nog op zoek zijn naar een baantje, vraag dan eens aan Draak (H2) hoe het is om daar te werken.

‘t Gras van de Buren

Een plek waar het gras altijd groener is, de nieuwe stamkroeg van onze club! Vanaf september wordt iedere eerste maandag van de maand de MagicMooieMaandagen geherintroduceerd, waar er na een avond trainen tot in de late uurtjes gedanst kan worden met je favo vereniging. Hier krijg je als Protoslid 10% korting op je bier fris en wijn en 100% garantie op plezier.

Klein Berlijn

Een creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. Waan je midden in Berlijn in het centrum van Utrecht.

Fit For Volleybal

Wil jij jezelf nog meer uitdagen en beter worden in volleybal? Bij Fit For Volleyball krijg je een gepersonaliseerd trainingsprogramma wat ervoor zorgt dat jij bijvoorbeeld nog hoger gaat springen. Neem vooral een kijkje op hun website als je interesse hebt!

Decathlon

Van skischoenen tot festivaltent en van volleybalschoenen tot snorkelmasker. Decathlon Utrecht heeft alles in huis voor de sportende student! Naast mooie sportspullen ook op zoek naar een leuke baan waarbij jij geheel invulling kunt geven aan een sport in onze winkel? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Logo Overstappen.nl
Overstappen.nl

Als student let je vaak goed op het geld wat je elke maand overhoudt. Hoe fijn zou het zijn om jaarlijks nog honderden euro’s te besparen? Overstappen.nl is de vergelijkingswebsite van Nederland: van je autoverzekering tot je internetabonnement en van je zorgverzekering tot energie vergelijken. Op Overstappen.nl ben je voor alle vaste lasten aan het juiste adres.

Allianzdirect.nl

Wil jij een goedkope autoverzekering afsluiten? Bij Allianz Direct is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weet je hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!

Logo DressMe Clothing
DressMe Clothing

DressMe is onze leverancier van inspeelshirts en commissiekleding. Je krijgt 10% korting en 6,5% van de omzet krijgt de vereniging via Protos terug. Een superdeal dus!