Sponsoren

Fysiotherapie Utrecht Oost

Sinds het seizoen van 2014-2015 zijn wij blij met Fysiotherapie Utrecht Oost als sponsor. Fysiotherapie Oost Utrecht biedt ons de garantie dat we snel terecht kunnen bij blessures en ze staan onder andere iedere maandag klaar met een open inloopspreekuur voor onze leden. Tevens biedt Fysiotherapie Utrecht Oost ons de mogelijkheid tot het uitvoeren van body screening tests tegen een gereduceerde prijs. Al met al werken we op een prettige manier samen om de vele fysieke lasten die volleyballen meebrengt een beetje te verlichten.

Grand Café De Vrienden

In 2016 is Grand Café De Vrienden een sponsorovereenkomst aangegaan met USV Protos. Naast een bijdrage aan de vereniging, geven zij een vaste bierprijs van €1,90 aan leden van Protos op zondag t/m donderdag. Je kunt bij Grand Café De Vrienden niet alleen terecht voor een leuke avond stappen, je kunt hier ook je eigen borrel of diner organiseren. Ze staan overal voor open! Schroom dus niet om een keer contact op te nemen mocht je interesse hebben en ga vooral een keer langs voor een biertje en gezelligheid!

Rijschool Bruinsma

Onze partner sinds 2015 is een van de grootste rijscholen van Utrecht. Rijschool Bruinsma biedt een tal van opleidingen aan voor verschillende motorvoertuigen, variërend van scooters tot vrachtwagens. Voor elke Protosser die bij Rijschool Bruinsma lessen gaat volgen ontvangt de vereniging hier commissie op. Leden dienen zich hiervoor aan te melden via het Protos formulier op de website van de rijschool.

Scherp Volleybal

Scherp Volleybal is een opleidingsinstituut voor volleybaltrainers en -coaches. Ze zijn één van de officieel erkende opleiders van de Nevobo en verzorgen namens Nevobo de opleidingen VT2 en VT3, alsook verschillende workshops, clinics en beginnerscursussen.

Sportcafé Olympos

Sportcafé Olympos is de vaste stamkroeg van vele Utrechtse studentensportverenigingen die in Sportcentrum Olympos sporten – zo ook van Protos. Het Sportcafé is gezellig, groot, maakt heerlijk eten en tapt vooral ontzettend lekkere biertjes. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over Sportcafé Olympos.

Sportal

Sportal is zoals velen van jullie al gemerkt hebben de nieuwe sportkledingleverancier van Protos. De sportwinkel Sportal Sport is de specialist omtrent sportkleding, accessoires en spelmateriaal. Elke dag zijn ze bezig met het aanscherpen van het beste assortiment voor iedere sporter, dit noemen ze zelfs de aorta van hun bedrijf op hun site. Met zowel prestatie- (hoger springen, harder stoempen) als presentatiekleding (meer shinen) kun je voor al je aankopen terecht bij Sportal

De Hollandse Pot Enzo…

De Hollandse Pot Enzo… is een catering en bezorgservice die zich met name richt op gezonde, eerlijke en verse maaltijden. Hierbij ligt de nadruk op de Nederlandse keuken, maar het assortiment is met keuze uit pasta’s en rijstschotels breder dan alleen stamppot, boerenkool en AVG’tjes. Bedenk je dus dat er ook een gezond alternatief is volgende keer als je pizza of sushi gaat bestellen! Protossers krijgen standaard 20% korting bij bestellingen bij vermelding van de kortingscode “Stoempot” en ieder team dat in 2019 kampioen wordt krijgt een geheel verzorgde gratis teambarbecue!

Bison Bowling

De mooiste bowlingbaan van Utrecht vind je op Mariaplaats. Al een tijd vaste prik voor heren 2 en dames 3 en in 2019 verzorger van de eerste Protos-bowlingavond! Ieder Protosteam of -commissie die hier gaat bowlen krijgt bovendien een gratis portie bitterballen. In het seizoen 2018-2019 is Bison onze verenigingssponsor wat betreft uitjes, dus moet je nog een avond organiseren met je team of commissie, dan weet je waar je goedkoop een tof uitje neer kan zetten! Tevens is Bison altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus mocht je nog op zoek zijn naar een baantje, vraag dan eens aan Draak (H2) hoe het is om daar te werken.

Feestkleding 365

Feestkleding 365 is een webshop waar je voor elk thema een passend kostuum kan vinden. Je kan namelijk kiezen uit meer dan 15.000 kostuums! Bij Feestkleding ben je zeker van de laagste prijsgarantie, en voor 22:00 uur besteld = morgen in huis! Kijk dus snel op www.feestkleding365.nl

Decathlon

Van skischoenen tot festivaltent en van volleybalschoenen tot snorkelmasker. Decathlon Utrecht heeft alles in huis voor de sportende student! Naast mooie sportspullen ook op zoek naar een leuke baan waarbij jij geheel invulling kunt geven aan een sport in onze winkel? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Autoverzekering
Overstappen.nl

Als student let je vaak goed op het geld wat je elke maand overhoudt. Hoe fijn zou het zijn om jaarlijks nog honderden euro’s te besparen? Overstappen.nl is de vergelijkingswebsite van Nederland: van je autoverzekering tot je internetabonnement en van je zorgverzekering tot energie vergelijken. Op Overstappen.nl ben je voor alle vaste lasten aan het juiste adres.

Allianzdirect.nl

Wil jij een goedkope autoverzekering afsluiten? Bij Allianz Direct is je auto altijd goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weet je hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!