Sponsormogelijkheden

Studentenvolleybal op niveau: in Utrecht is het aanwezig! Iedere zaterdag komen honderden studenten naar sportcentrum Olympos voor de mooiste dag van de week. Samen met vrienden en medestudenten fanatiek volleyballen, daarna andere topwedstrijden bekijken en als afsluiting gezellig wat drinken in het Sportcafé: dát is hoe de ideale dag bij Protos eruit ziet!

Het sponsoren van USV Protos biedt talloze mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie om een actieve en sportieve groep studenten te bereiken. Zo valt te denken aan publiciteit, klandizie, naamsbekendheid en mogelijk toekomstige werknemers.

Er zijn diverse manieren om de samenwerking met ons aan te gaan en we zijn zeer flexibel om daarover rond de tafel te gaan. Kijk voor een aantal voorbeelden eens naar de onderstaande brochure. Daarnaast vindt u hier een uitgebreider overzicht van mogelijke samenwerkingen.

Heeft u interesse of nog vragen dan kunt u contact op nemen onze Commissaris Externe Zaken Jundi Jansen of onze PR-commissie, via commissarisez@usvprotos.nl.