Vereniging

Utrechtse Studenten Volleybalvereniging Protos is de leukste en gezelligste studentenvereniging om te volleyballen in Utrecht!

Volleyballen op niveau!

USV Protos volleybalt op verschillende niveaus in de NeVoBo competitie, van de 4e klasse tot de  topdivisie! Met zeven heren- en elf damesteams telt onze vereniging ongeveer 230 leden. We hebben bewezen dat we als studenten kunnen volleyballen, zo komt onze H1 uit in de Topdivisie en onze D1 in de 2e divisie.

Gezelligheid en activiteiten

Naast volleyballen zijn we natuurlijk student! Na iedere volleybaltraining wordt er geborreld in het sportcafé en zijn er tal van activiteiten gedurende het seizoen. Normaal gesproken worden er onder andere een introductiekamp, biercantus, cycling dinner, beachvolleybaltoernooi en verschillende andere feestjes georganiseerd. Als afsluiter van het seizoen wordt ons grastoernooi Protos INN georganiseerd. Ook dit jaar zullen er voldoende ‘coronaproof’ activiteiten zijn! Bovendien zijn onze thuisdagen legendarisch, onze slogan luidt niet voor niets ‘Welkom in de hel van Protos’…

Heb je interesse, wil je de sfeer eens proeven of meer weten? Klik dan hier!