Woordje van: Commissaris Externe Zaken

Lieve Protossers,

Aan mij de taak om als laatste uit het prachtige bestuur 2017-2018 te vertellen hoe mijn jaar er aan toe ging. Ik kan mij voorstellen dat je als lid niet altijd mee krijgt wat je bestuur allemaal doet. Ik hoop met het volgende verhaaltje een indruk te geven van het leven als Commissaris Externe Zaken.

Met een paar woorden zou ik het kunnen omschrijven als een erg leuk, leerzaam en druk jaar. Ongelooflijk hoeveel je met z’n zessen voor elkaar kan krijgen! Stuk voor stuk hadden we zo onze talenten en samen kwamen we overal wel uit. Begin vorig seizoen had ik alleen die drukte niet helemaal zien aankomen. Ik dacht ‘ajoh dat lukt wel naast mijn studie’, maar nee dat lukte niet. Omdat Protos natuurlijk voorrang krijgt, heb ik daarom mijn studie even op stop gezet en ben ik van plan dat komende tijd weer op te pakken. Maar goed, genoeg over die troubles… wat deed ik nou eigenlijk?
Het hele jaar door ben ik op zoek gegaan naar mogelijke samenwerkingen tussen bedrijven en onze studentenvereniging. Op een gegeven moment betrapte ik mezelf er op dat ik zelfs op familieverjaardagen luidkeels over Protos aan het pronken was. Maar goed, zo heb ik mijn kapper bijvoorbeeld wel gestrikt om teamsponsor van mijn team H4 (nu dus Beauty & Hairstyling YORD – USV Protos HS4) te worden! Zeker nu alle contracten worden ondertekend deze weken begint het er op te lijken dat deze tijdsinvesteringen het allemaal waard waren.
Ik zou alleen liegen als ik zeg dat ik dit alleen heb gedaan want ik heb fantastische hulp gehad van mijn PR-commissie. De blondines die de meerderheid in deze commissie vormden sprongen vaak genoeg op de fiets de stad in om hier Protos te prediken. Maar ook jij hebt geholpen, aangezien we heel veel hebben gehad aan jullie feedback tijdens de sponsoridee-gesprekjes dit seizoen. Bedankt daarvoor!

Verder heb ik, naast het onderhouden van contact met de sponsoren, ook jouw ouders, vrienden en oud-leden mogen ontvangen op de relatiedag. Velen hebben zich dit jaar als club van 50 of club van 100 aangemeld, zoveel dat we met de PR een nieuw bord moesten maken!
Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met tal van andere zaken, zoals het ontvangen van de fysio op maandag; de sportmarkt tijdens de UIT; avondeten tijdens de thuisdagen; wedstrijd- en inspeelshirtjes; te dronken raken tijdens de bestuurs-adtjesavonden etc.
Het was een topjaar en ik heb het volste vertrouwen in Dominique die mijn taak zal overnemen!

Liefs,
Jullie CEZ