Woordje van: Wedstrijdsecretaris

Lieve leden,

Ook van mij een woordje over waar ik me dit jaar mee bezig houd. Wedstrijdsecretaris, voor veel mensen nogal vaag, maar simpel gezegd maak ik alle schema’s. Nog voor het seizoen startte, heb ik als kb’tje samen met Fedde heel veel gepuzzeld aan de trainingsschema’s en wedstrijdschema’s. Door het jaar heen komen er regelmatig verzoekjes van teams of tegenstanders om wedstrijden te verzetten dus dat puzzelen gaat het hele jaar door. Een andere puzzel waar ik verantwoordelijk voor ben is het indelen van het woensdagveld, wat we onder andere gebruiken voor teams die een keertje extra willen trainen.

Ook ben ik samen met de trainerscommissie gedurende het gehele seizoen druk met het begeleiden van alle trainers. Wat houdt dat in? Ik organiseer trainersclinics en zorg dat de trainers die dat willen extra opgeleid worden tot ware toppers! We proberen met alle trainers gedurende het seizoen in contact te blijven om eventuele problemen snel op te vangen. Een extra taak die er voor mij bij komt dit jaar is het zoeken van goede trainers voor de skillstrainingen die we organiseren.

Op dit moment zijn jullie allemaal braaf de Propeiling aan het invullen (als je daar nog niet mee bezig ben; hups gauw doen!). Aan de hand van de antwoorden en onze eigen inzichten gaan we komende periode hard op zoek naar nieuwe enthousiastelingen zodat ook volgend jaar op elk team een toptrainer staat! Wanneer de wedstrijden afgelopen zijn, begint er nog weer een nieuwe puzzel, namelijk het aanvragen van de letters bij de Nevobo. Ja dit klinkt heel vaag, maar het komt er op neer dat we graag willen dat jullie allemaal dezelfde letter krijgen toegewezen zodat de wedstrijdschema’s zo veel mogelijk overeen komen en we volgend jaar weer veel leuke volle thuisdagen hebben!

Samengevat is mijn functie dus met name puzzelen. En om jullie een nog beter inzicht te geven van hoe zoiets er uit ziet heb ik een puzzel voor jullie gemaakt. Wie hem als eerste af heeft krijgt een biertje! En onder het genot van dat biertje kunnen we eens even babbelen over je plannen voor volgend jaar, want blijkbaar heb jij talent voor deze functie!

Liefs,
Jullie wedstrijdsecretaris